فرهنگ رکن رکین زندگی هرروزه ماست. اصلا مگر میشود بیکتاب و فیلم و موسیقی زندگی کرد یا سینما و کتابفروشی و گالری و موزه و کنسرت نرفت. اینها مفرح ذات و ممد حیات ماست در زندگی تکنولوژیزده امروز و ماشینیسمی که احاطهمان کرده است.
یادم هست یکی میگفت ظرفشستن را دوست دارم چون تنها وقتیست که میتوانم خوب فکر کنم و غرق خیال شوم. میگفت گاهی روزها درگیر یک مسئله بودم و راهحلش را فقط وقتی در حال معاشقه با ظرفها بودم، پیدا کردم.
اگرچه سازمان ملل به وضوح درباره افزایش آگاهی و فعالیت در زمینه جلوگیری و مبارزه با کار کودکان سخن به میان آورده است اما در برخی کشورها هنوز این تلقی اشتباه باعث شده به جای کار کودک با کودک کار مبارزه شود.
امروز دوازدهم ماه ژوئن روز جهانی فلافل است. بله درست متوجه شدهاید فلافل! ساندویچی که چه ببرید، چه بخورید روز جهانی دارد. اگر پیش خود میگویید مورچه چیست که کلهپاچهاش چه باشد سخت در اشتباهید.
اولین فلافلهای ایرانی در بوشهر به دل روغن داغ سر خورد؛ همان زمان که انگلیسیها، هندیها را برای کار به بوشهر آوردند و هندیهای ادویهخور، فلافل را که جزو غذاهای تند و پرادویه است به ایرانیها معرفی کردند.
دارد غصه میخورد؛ حرص خوردناش را میشود از فشار دستهایش دید. دستهایش روی فرمان قفل شدهاند. نگاهش خیره به خیابان است، اما به راحتی میشود فهمید که حواسش جای دیگری است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .