در کنار جاذبههای بینظیر شهرهای جنوبی کشورمان، نمیتوان از فرهنگ غذای خاص این خطه به راحتی گذشت؛ غذاهای خوشعطر و طعمی که بهدست این مردمان مهماننواز تهیه و آوازهشان جهانی شده است.
زندگی خیلی از ما خلاصه شده در کار و کار، آنقدر سر خودمان را با شغل و فعالیتهای کاری بیرون از خانه گرم کردهایم که دیگر وقتی برای گذراندن با خانواده برایمان باقی نمانده است.
قبل از پیدا شدن سر و کله شیرینیهای دانمارکی و فرانسوی در مهمانی ایرانیها، باقلوا، مسقطی، راحتالحلقوم و سوهان پای ثابت تشریفات عید بهحساب میآمدند. این شیرینیهای سنتی که پیشینه برخی از آنها به دوره حکومت قاجار برمیگردد هنوز هم جایگاه ویژهای در مهمانی ایرانیها بهخصوص مهمانیهای عید دارند.
بازخوانی حکایتها و روایتهای افرادی که موفق شدهاند به جایگاه بزرگی برسند؛ همیشه هم برای همگان آموزنده بوده، هم برای کسانی که میخواهند این راه را آغاز کنند پر از نکتههای فراوان. به همین دلیل در این حوزه کتابهای مختلفی نشر یافته است.
مدیریت منابع آب در سالهای اخیر از موضوعی فرعی به مسئلهای محوری و مهم تبدیل شده و مدیریت تأمین و توسعه منابع آب بهعنوان یک عامل پویا و مؤثر در جهت سیاستگذاری، برنامهریزی و ایجاد امکانات لازم برای بهرهگیری از منابع آب از سالها پیش شکل گرفته و توجه عمده خود را به توسعه منابع آب، موضوعات زیستمحیطی، سیاسی، اجتماعی، حقوقی و سازمانی معطوف کرده است.
قرار نیست همیشه ژله را کنار غذا و سر سفره میل کنیم. گاهی برای تنوع در پذیرایی هم که شده بهتر است کمی خلاقیت به کار ببریم و یک میانوعده ژلهای برای خود و مهمانانمان تهیه کنیم. پیشنهاد ما تهیه ژله قند پهلو است؛ بله درست شنیدهاید.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .