آشپز جوان این هفته سهدستور غذای جنوبی معرفی میکند
لذت بیپایان غذاهای محلی
سحر غفوری
در کنار جاذبههای بینظیر شهرهای جنوبی کشورمان، نمیتوان از فرهنگ غذای خاص این خطه به راحتی گذشت؛ غذاهای خوشعطر و طعمی که بهدست این مردمان مهماننواز تهیه و آوازهشان جهانی شده است. بنا به استقبال خوانندگان از پرداختن به غذاهای بومی کشورمان بهویژه غذاهای جنوبی، این هفته با چند دستور غذای بندرهای جنوب کشور مهمان شما هستیم. این بار «مرضیه جاگرانی»، ۲۹ ساله قرار است ما را با دنیای خوشعطر و پرادویه غذاهای استان بوشهر و شهر بُردِخون آشنا کند. او نزدیک به ۱۵ سال است که بهصورت حرفهای این هنر را دنبال کرده و تلاش میکند با تهیه و معرفی غذاهای محلیشان، دیگران را با فرهنگ غذایی زادگاهش آشنا کند. با ما همراه باشید تا با ۳دستور غذای بوشهری بیشتر آشنا شویم.
در همینه زمینه :