انقلاب اسلامی57، یک انقلاب مردمی بود، اما شاهد هستیم که در گذر زمان نقش مردم در تصمیمگیریهای حاکمیت کمرنگ شده است؛ در انتخابات شاهدیم که مسئولان پس از گرفتن آرا و حمایت مردم و نهایتا تصدی مسئولیت، خواستهها و مطالبات مردم را فراموش کرده و در مواقعی منافع شخصی خود را در اولویت قرار داده و نسبت به منافع مردم و ملت بیتوجهی میکنند.
انقلابی که کاملا مغایر با ماهیت نظام سلطه بینالمللی برپا شد و خارج از دوقطبی غرب و شرق در انتهای دهه۷۰ میلادی شکل گرفت و به پیروزی رسید، یک پدیده منحصربهفرد بود.
احمدی مازنی، نماینده ادوار مجلس میگوید: امروز نخستین مسئله این است که مردم را بهعنوان صاحبان رأی به رسمیت بشناسیم و در وضعیت فعلی برای حل مسائل اقتصادی سیاسی و... از مردم کمک بگیریم و همواره ذائقه و خواست مردم را در امور بسنجیم تا هم آرمانهای انقلاب حفظ شود و هم نظامی مبتنی بر وعدههای اساسی خود داشته باشیم.
محسن پیرهادی، نماینده تهران با تأکید بر اینکه باید صدای مردم را بجا و بموقع شنید و تکثر مردم را به رسمیت شناخت، میگوید: شاید انتقاداتی بعضا به عملکرد مسئولان وارد شود و در برههای مردم احساس عدمرضایت کنند اما این عدمرضایت همواره در بزنگاه انتخابات بعدی جبران شده و مردم انتخاب دیگری را به عمل آوردهاند و این روند منجر به همگرایی و نزدیکی مردم به مسئولان شده است.
همشهری به بهانه 42سالگی انقلاب در گفتوگو با صاحبنظران چگونگی توجه به مطالبات مردم را بررسی میکند
گزارش
در آستانه چهلودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی57 هستیم؛ انقلابی که بر پایه خواسته مردم بنا نهاده شد و با اراده مردم به ثمر رسید و زمینهساز استقرار نظام جمهوری اسلامی شد.