دمآوری کوپی لواک با ارزشافزوده آرت
از فعالیت برخی انجمنهای رسمی و اجتماعی مرتبط با قهوه و لاتهآرت که آگاه شد بهخودآموزیاش در گرایشهای مختلف از رُست و برشتهکاری تا مشاوره برای راهاندازی بار و کافه کمیت و کیفیت بخشید؛ طوری که کمی بعد شرایط شرکت در مسابقات مهیج باریستا و لاتهآرتیستها را بهدست آورد. حالا، کاپ نخستش را که با عنوان قهرمانی شرق کشور کسب کرده و کاپهای دیگرش را که عناوین نایب قهرمانی و قهرمانی کشور دارند، بر طاقچه چوبی آکادمی لاتهآرتی که در آن به برشتهکاری انواع قهوه از کیلویی یک تا چندده میلیون تومان مشغول است، گذاشته. بهزاد در فِریپورینگ (روش طرحزنی با پیچر، ریزش آزاد) نسبت به اِتچینگ (روش طرحزنی با قلم) تر و فرزتر است و به فرآوری انواع قهوه در مزارع گوناگون مانند دانههای قهوه کوپیلواک که گرانترین قهوه در جهان محسوب میشود بیشتر از تدریس لاتهآرت علاقه نشان میدهد؛ آنهم دورههای آموزشی پرهزینهای که اگر هنرجویان حواسشان را جمع نکنند، کلاه گشادی به سرشان میرود.