• پنج شنبه 6 دی 1403
  • الْخَمِيس 24 جمادی الثانی 1446
  • 2024 Dec 26
چهار شنبه 28 شهریور 1403
کد مطلب : 235169
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/O7r2r
+
-

ساندویچ تخم‌مرغ و تن ماهی

ساندویچ تخم‌مرغ و تن ماهی


روش تهیه
1. قوطی تن ماهی را 10دقیقه در آب بجوشانید. بعد در قوطی را باز و صبر کنید تا ماهی خنک شود.
2. تخم‌مرغ‌ها را در کره یا روغن مایع نیمرو کنید. حواستان باشد آنها را زیاد روی حرارت نگذارید تا سفت نشوند.
3. تن ماهی را در ظرفی با مایونز و پیاز خردشده ترکیب کنید. آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. حواستان باشد که نمک زیاد نریزید چون تن ماهی نمک دارد.
4. نان‌ها را در تابه برشته کنید. روی هر برش نان، یک لایه از مواد تن‌ماهی بریزید.
5. روی لایه تن‌ماهی در هر ساندویچ، یک قاشق نیمرو و کمی کاهو قرار دهید و بعد لایه دوم نان را روی مواد بگذارید. آن را خوب فشار دهید تا ساندویچ فرم بگیرد.
6. می‌توانید روی لایه آخر، یک ورق پنیر گودا یا ورقه‌ای بگذارید، اما در این صورت ساندویچ شما پرکالری و چرب‌تر خواهدشد.

نکـته‌
می‌توانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید. ترکیب خیار هم طعم تازه و متفاوتی به تن ماهی می‌دهد که اگر با سلیقه‌تان تناسب دارد می‌توانید آن را به ساندویچ‌تان اضافه کنید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید