• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
پنج شنبه 10 شهریور 1401
کد مطلب : 170268
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/NkQPv
+
-

فست‌فودها از کی پای‌شان به ایران باز شد

از بزم‌آورد تا بندری و پیتزا و چیزهای دیگر

فست‌فودها یا غذاهای آماده با تمام معایب و مضراتی که برای آنها برشمرده می‌شود، در میان مردم بسیار محبوب و پرمصرف هستند. به‌ویژه انواع ساندویچ که خوراکی‌هایی خوشمزه و متنوع به شمار می‌روند و در بین بزرگ و کوچک طرفداران زیادی دارند. جالب است بدانید قدمت و تاریخچه ساندویچ که سال‌هاست بین ایرانی‌ها فراگیر شده، به‌عنوان یک غذای فرنگی و وارداتی، به دوران قاجار و عهد ناصری بازمی‌گردد. در ادامه این مطلب بیشتر با تاریخ و سابقه ساندویچ در سرزمین ایران آشنا می‌شویم.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید