• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
دو شنبه 25 فروردین 1404
کد مطلب : 252754
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgXp5
+
-

با مردم

دلیل افزایش قیمت ناگهانی نان در تهرانپارس چیست؟
 از آغاز سال‌جاری قیمت نان در منطقه تهرانپارس به‌طور ناگهانی و بی‌دلیل بالا رفته است. مثلا قیمت نان بربری از 7هزار و 500تومان به 12هزار و 500تومان و نان سنگک از 5هزار تومان به 10هزار تومان افزایش پیدا کرده است، درحالی‌که در وزن و کیفیت نان‌ها هیچ تغییری به‌وجود نیامده. با توجه به اینکه نان غذای اصلی مردم خصوصا قشر ضعیف جامعه است ضرورت دارد تا مسئولان نسبت به کنترل قیمت‌ها نظارت دقیق‌تری داشته باشند.
سلطانی از تهرانپارس

قنات‌ها را احیا کنید
 کشور ما از نظر جغرافیایی در منطقه کم‌بارش و نیمه‌خشک جهان قرار گرفته است. صدها سال پیش پیشینیان ما با علم به این موضوع با ساخت قنات در شهرهای کم‌بارش کشاورزی را زنده نگه داشتند. اکنون هم بهترین گزینه برای مقابله با بحران کم‌آبی در کشور احیای مجدد قنات‌هاست.این کار تأثیر قابل توجه و مثبتی بر اکوسیستم و محیط‌زیست گیاهی و جانوری این مناطق خواهد داشت و موجب افزایش دسترسی کشاورزان به منبع آب پایدار خواهد شد. ازطرفی با احیای قنات‌ها جلوی حفر چاه‌ها که اغلب هم غیرمجاز هستند گرفته شده و متعاقب آن برداشت از سفره‌های زیرزمینی آب و فرونشست زمین اتفاق نخواهد افتاد. کارشناسان با بررسی دقیق و کمک گرفتن از روش و دانش گذشتگانمان در این خصوص، با احیای قنات‌های قدیمی و حفر قنات‌های جدید با بحران کم‌آبی در بخش کشاورزی مقابله کنند.
 یک استاد دانشگاه از تهران

نانوایی‌های روستای اسفند شهرستان دلگان فعالیت نمی‌کنند
روستای اسفند در دهستان جلگه چاه‌هاشم شهرستان دلگان استان سیستان و بلوچستان واقع شده است. در کمال تعجب حدود یک سال است که نانوایی‌های این روستا فعالیت نکرده و نانی پخت نمی‌کنند. این درحالی است که همه روستاییان امکان و توان پخت نان در خانه‌هایشان را ندارند و به همین علت دچار مشکل شده‌اند. از مسئولان درخواست می‌کنیم دستور از‌سر‌گیری فعالیت آنها را صادر کنند.
 یکی از روستاییان روستای اسفند

این خبر را به اشتراک بگذارید