• پنج شنبه 4 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 23 رجب 1446
  • 2025 Jan 23
شنبه 29 دی 1403
کد مطلب : 246385
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/8qpBL
+
-

رشته‌پلو با قیسی

رشته‌پلو با قیسی


روش تهیه
1. قیسی و کشمش پلویی را در آب ولرم به‌مدت نیم ساعت بخیسانید تا نرم شوند سپس آنها را آبکش کنید.
2. یک عدد پیاز ریز رنده کنید و آب آن ‌را با دست بگیرید سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تفاله پیاز رنده شده اضافه کنید و ورز دهید.
3. مواد را به اندازه یک گردو یا کمی بزرگ‌تر قلقلی کنید سپس روی آن را با سلفون یا کیسه پلاستیکی بپوشانید و ۳۰دقیقه زمان بدهید تا در یخچال استراحت کنند.
4. قیسی‌ها را با مقداری روغن تفت دهید تا جایی که نرم شود. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد که قیسی‌ها خشک نشوند و نسوزند سپس کشمش پلویی را نیز به آن اضافه کنید و برای مدت کوتاهی روی حرارت تفت دهید.
5. برنج را روی حرارت قرار دهید تا بپزد سپس رشته را به آن اضافه کنید. برای دم گذاشتن رشته پلو، کف قابلمه را با مقداری روغن و نان برای ته‌دیگ برنج آماده کنید سپس برنج را درون قابلمه بریزید و لایه‌لایه مقداری دارچین و پودر هل اضافه کنید. در انتها مقداری زعفران غلیظ دم‌کرده روی برنج بریزید و بگذارید دم بکشد.
6. در فاصله دم کشیدن رشته‌پلو
گوشت قلقلی‌ها را آماده کنید. روغن داغ و
گوشت قلقلی‌ها را بریزید. بعد از تفت دادن، حرارت را کم کنید. مقداری زعفران دم کرده به تابه اضافه کنید، در آن را ببندید و اجازه دهید برای 10 دقیقه گوشت قلقلی‌ها با حرارت ملایم بپزند.
7. با دم کشیدن برنج، مقداری روغن حیوانی داغ کنید و روی رشته‌پلو بریزید تا عطر و طعم آن چند برابر شود سپس رشته‌پلو را در ظرف بریزید. روی رشته‌پلو را با گوشت قلقلی سرخ‌شده، کشمش پلویی و قیسی تفت‌داده‌شده تزئین کنید.

نکـته‌
می‌توانید همه مواد رشته‌پلو با قیسی مثل کوفته قلقلی و ترکیب قیسی و کشمش سرخ شده را به‌صورت لایه لایه در برنج بریزید و سپس همه مواد را با هم دم بگذارید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید