• شنبه 29 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 10 ذی القعده 1445
  • 2024 May 18
سه شنبه 26 دی 1402
کد مطلب : 215777
+
-

مواد اولیه پلاو‌های تهرانی از باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی این شهر تهیه می‌شد

پلاوها و چلاوهای لذیذ

پلاوها و چلاوهای لذیذ

به پلوها و چلوها در گویش برخی از مردم تهران قدیم «پلاوها» و «چلاوها» گفته می‌شد.چلاوها با خورش و کباب خورده می‌شد و ساده بود ولی پلاوها ترکیبی از مواد مختلف را شامل می‌شد. نادر میرزا، شاهزاده علاقه‌مند به آش‍پزی، برنج رایج در تهران را برنج آکوله معرفی می‌کند، البته بعد از آن برنج صدری به دستور صدراعظم میرزا آقاخان وارد تهران و میان درباریان و اشراف رایج شد.




 

این خبر را به اشتراک بگذارید