سعیده مرادی
خطه «آذربایجان غربی» زیباییهای خاص خود را دارد و همین جاذبههای نهفته در آن باعث شده هر سال، گردشگران بسیاری برای تماشای زیباییها به این منطقه از ایران سفر کنند. ارومیه، شهری که بهدلیل داشتن نخستین امکانات ازجمله نخستین مدرسه و بیمارستان نوین، مرکز آموزش پزشکی، شبکه تلویزیون و نشریه محلی در ایران و... معروف شده و در تقویم کشورمان هم روز 2 بهمنماه را به نام خود سند زده است؛ کلانشهری که غذاهایش از نظر تنوع و طعم زبانزد خاص و عام است و مردمش همیشه با سفرههایی رنگارنگ و پر از آشها، خورشها و خوراکهای لذیذ از مهمانان پذیرایی میکنند؛ از اینرو پیشنهاد آشپزی این هفته ما هم به غذاهای محلی ارومیه اختصاص دارد؛ غذاهای سنتی با طعم دلپذیر و مقوی که مریم گلمحمدی، مدرس آشپزی آن را ارائه داده است.
شهری که خوراکهای متنوعی دارد
مقوی و لذیذ مثل غذاهای ارومیه
در همینه زمینه :