• یکشنبه 4 آذر 1403
  • الأحَد 22 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 24
جمعه 7 مهر 1402
کد مطلب : 204209
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0p62
+
-

بپا زخمی نشی!

فوت و فن کمک‌های اولیه در سفر

ترفند
بپا زخمی نشی!

نیلوفرذوالفقاری؛ روزنامه‌نگار

سفر و گشت وگذار همواره پر از اتفاقات پیش‌بینی نشده است و برای اینکه یک اتفاق ناگهانی، طعم گردش را به کام شما و همسفران‌تان تلخ نکند، باید آماده مواجهه با شرایط متفاوت باشید. چرا که ممکن است هر آن دست‌تان را ببرید یا زمین بخورید و زخمی شوید یا یکی از همراهان‌تان دچار این مشکلات شود. پس داشتن جعبه کمک‌های اولیه و یادگیری بعضی ترفندها، ضروری است. می‌توانید جعبه کمک‌های اولیه سبک و کارآمدتان، را اینطور آماده کنید.

برای درست کردن یک جعبه کمک‌های اولیه، لازم نیست وسیله خاصی بخرید، شما فقط به یک کیف ضدآب احتیاج دارید. چند زیپ‌کیف پلاستیکی هم درون جعبه بگذارید که به کارتان خواهد آمد.انتخاب کیف به جای جعبه‌های پلاستیکی باعث می‌شود حمل و جا دادن کیف در سفر راحت‌تر شود.
این وسایل را در جعبه کمک‌های اولیه بگذارید: گاز استریل، چسب عضله، پارچه نخی محکم، کیسه آب گرم، چسب زخم، دستمال مرطوب، داروهای ضد‌درد و مسکن، پماد آنتی‌بیوتیک، قرص‌های ضد‌تهوع و اسهال، الکل یا بتادین، سرنگ، پنبه، موچین و قیچی کوچک، دماسنج، چاقوی سفری، چراغ‌قوه، پماد ضد‌گزش حشرات.
اگر در مقصد مورد نظر شما، احتمال بودن گیاهان سمی وجود دارد، حتما داروهای دفع این سموم را در جعبه کمک‌های اولیه قرار دهید.اگر به مناطق جنگلی و ساحلی سفر می‌کنید، پمادهای ضد‌گزش حشرات از ضروریات سفرتان است.
یادتان باشد بعضی از اقلامی که داخل جعبه کمک‌های اولیه قرار می‌گیرند، مثل داروها، تاریخ انقضا دارند. بنابراین حواس‌تان باشد که دارو و تجهیزات تاریخ گذشته همراه‌تان نبرید.لازم است به‌طور مرتب تاریخ داروها را بررسی کنید و از سالم بودن آنها مطمئن شوید.
قبل از سفر یک دستورالعمل ساده از نحوه کار با وسایل داخل جعبه کمک‌های اولیه در جعبه بگذارید.ممکن است کسی به‌جز خودتان نیاز به استفاده از جعبه پیدا کند اما اطلاعات لازم برای این کار را نداشته باشد. بنابراین دستورالعمل آن هم در شرایط بحرانی به کارش می‌آید.
حواس‌تان باشد که اگر از وسایل داخل جعبه مثل باند، چسب یا داروها استفاده کردید، به سرعت آن وسیله را دوباره تهیه و جایگزین کنید. اگر این موضوع را فراموش کنید، درست در موقع نیاز متوجه می‌شوید که یکی از وسایل ضروری همراه‌تان نیست و با چالش مواجه می‌شوید.
اگر قصد دارید جعبه کمک‌های اولیه آماده بخرید، به تعداد همسفران دقت کنید.باید بدانید که وسایل داخل جعبه برای چه تعداد مسافر تهیه شده است؟می‌توانید از بقیه همسفران هم بخواهید که برای خود جعبه کمک‌های اولیه آماده کنند و همراه داشته باشند.
برای بعضی از جعبه‌های کمک‌های اولیه آماده، محدودیت زمان استفاده تعیین شده است.عددی در توضیحات جعبه ثبت شده که نشان می‌دهد آن جعبه برای سفرهای چندروزه آماده شده است و قدرت انتخاب شما هنگام خرید آن بالاست.
یادتان بماند برای سفرهای طبیعت‌گردی و کمپ زدن، جعبه‌های بزرگ‌تر و برای سفرهای کوتاه‌مدت یا هتلی، جعبه‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید.
حتی اگر یک جعبه کمک‌های اولیه آماده می‌خرید، بهتر است وسایل داخل آن را با توجه به نیازهای خودتان شخصی‌سازی کنید تا مطمئن شوید همه وسایل موردنیازتان، در جعبه‌ وجود دارد.
بد نیست در زمانی مناسب، در یک دوره کمک‌های اولیه شرکت کنید تا در سفر، اگر در شرایط اضطراری قرار گرفتید بتوانید به‌خود و همسفران‌تان کمک کنید.
شرایط نگهداری از جعبه کمک‌های اولیه مهم است. از آنجا که در جعبه دارو می‌گذارید، باید آن را در دمایی بین 2تا 30درجه سانتی‌گراد نگهداری کنید. بنابراین در مدت سفر حواس‌تان به محلی باشد که جعبه کمک‌های اولیه را در آن قرار می‌دهید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید