• پنج شنبه 28 تیر 1403
  • الْخَمِيس 11 محرم 1446
  • 2024 Jul 18
چهار شنبه 1 تیر 1401
کد مطلب : 164025
+
-

عجایب تخم‌مرغ

سیدمحمد فخار

یکی از معمول‌ترین و مقوی‌ترین غذاهای روزانه ما تخم‌مرغ است. مزاج زرده‌ تخم ‌مرغ، گرم و ‌تر و مزاج سفیده آن سرد و ‌تر است از این‌رو با هم مصرف کردن این دو می‌تواند طبیعت معتدل پدید آورد. زرده تخم‌مرغ عسلی بسیار مغذی بوده و در کتب طب سنتی با اصطلاح کثیرالغذا شناخته می‌شود که خون سالم و معتدل در بدن تولید می‌کند. این شکل از تخم‌مرغ، به‌راحتی جذب بدن شده و مواد دفعی بسیار کمی دارد. در مشکلات گوارشی توصیه به خوردن زرده تخم‌مرغ می‌شود اما سفیده ‌تخم‌مرغ سرد و دیر هضم و سنگین است و زیاده‌روی در مصرف آن موجب مشکلات پوستی و فشار به طحال و معده می‌شود. مصرف تخم‌مرغ با گوشت، بر توان جنسی می‌افزاید و استفاده از آن با ترکیب پیاز و روغن‌زیتون مولد قوای بدنی است. این غذای ارزشمند همانند انگور، عسل، کره محلی، روغن حیوانی و ارده از آنجا که خون مفید زیادی تولید می‌کند. برای استفاده در رژیم لاغری بسیار مفید است.

این خبر را به اشتراک بگذارید