ظاهر او همهچیز داشت: قیافه خوب، همسر و فرزندی که وقف او بودند و یک ذهن نابغه که باعث شد احترام بزرگترین مغز متفکرهای دنیا را بهدست آورد. اما در اوایل دهه چهارم زندگیاش، این ریاضیدان باهوش و عجیب به یک نوع بیماری روانی دچار شد.
احتمالا هیچ فیلمسازی در تاریخ سینما به اندازه آلفرد هیچکاک به ظهور و نمود مایههای روانشناختی در آثارش علاقه نشان نداده است.بهطوری که کمتر فیلمی از استاد را میتوان سراغ گرفت که به این زمینه ورود نکرده باشد. فیلمهای هیچکاک گنجینهای از کاراکترهای روانپریش و دچار مسئله و مشکل روحی ارائه میدهد.
آیا بیماری روانی مسری است؟ با وجود دانش وسیعی که در مورد بیماریهای روانی در طول یک قرن اخیر بهدست آمده هنوز ریشههای دقیق برخی از این بیماریها به شکل رمز و راز باقیمانده است.
نبوغ، خود میتواند اختلال رفتار ایجاد کند. نوابغ چیزهایی را میبینند که چشم افراد عادی نسبت به آنها نابیناست و پدیدههایی را در لحظه تجربه میکنند که دیگران ممکن است برای درک آنها دهها سال زمان صرف کنند. همین توانایی بالا در دیدن و ثبت دقیق اطلاعات میتواند واکنشهایی غریب در نوابغ ایجاد کند که از نظر بخش عادی جامعه، رفتارهایی ساختارشکن، غیرعادی و حتی گاه توهینآمیز دیده شود.
کلرودیازپوکساید و دیازپام احتمالا مشهورترین و محبوبترین آرامبخشهای ایرانیها باشند که در خانه هر ایرانی پیدا میشوند.در میان خوابآورها، زولپیدم یکی از صدرنشینهاست که متصدیهای داروخانه میگویند بدون نسخه آن را به کسی نمیدهند. برای درمان افسردگی و کاهش فشارهای روحی هم داروهای مختلفی در قفسه داروخانهها چیده شده است.
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .