• پنج شنبه 2 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 21 شعبان 1446
  • 2025 Feb 20
شنبه 16 دی 1396
کد مطلب : 3280
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/318x
+
-

اشراف به ایران و مفهوم ایرانشهر

اشراف به ایران و مفهوم ایرانشهر

عباس آخوندی؛ وزیر راه و شهرسازی: بهشتی در این روزگار پرتلاطم، روزگاری که «سرعت» ویژگی ممتاز آن است مفهوم اندیشه ایرانی، مفهوم اندیشه ایرانشهری و تعلق به ایران را هیچ‌وقت از دست نداد و تلاش کرد مفهوم ایران را در روزگار جدید بازخوانی کند؛ چه وقتی که در فارابی بود و چه وقتی که در حوزه میراث فرهنگی یا به عنوان یک معمار می‌خواست نقش‌آفرینی کند.

سیدمحمود دعایی؛ مدیر روزنامه اطلاعات: کارنامه سیدمحمد بهشتی را می‌توان نقادانه نقد کرد اما نقش وی را در پی‌ریزی هنر هفتم در سال‌های پس از انقلاب که گسیختگی و بی‌دروپیکری از درودیوار می‌ریخت، نمی‌توان نادیده گرفت.

مهدی حجت؛ بنیانگذار سازمان میراث فرهنگی: بهشتی مرد فرهنگ است و در هر پُستی که بوده با اینکه این پُست‌ها با یکدیگر فاصله داشته‌اند همواره موفق بوده است.

احمد مسجدجامعی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران: آقای بهشتی در روزآمدکردن سنت فرهنگی ایران نقش داشته است. باید به این مهم در همه ساحت‌های فرهنگ توجه شود. بزرگ بود و از اهالی امروز و با تمام افق‌های باز نسبت داشت و لحن آب و زمین را خوب می‌فهمید.

رضا کیانیان؛ بازیگر: سینمای نوین ایران که اکنون در جهان، بلندآوازه است، پایه‌گذاری چون بهشتی داشته است. بعد از انقلاب، خداوند فرشته ای به نام سیدمحمد بهشتی را فرستاد تا بنیاد سینمای فارابی را بسازد تا قطار سینمای متفکر ما ادامه مسیر دهد.

این خبر را به اشتراک بگذارید