• پنج شنبه 30 مرداد 1404
  • الْخَمِيس 26 صفر 1447
  • 2025 Aug 21
پنج شنبه 25 مرداد 1397
کد مطلب : 27220
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JWZg
+
-

لذت خوردن بریانی در نقش‌جهان

توریسم غذایی
لذت خوردن بریانی در نقش‌جهان

در شهرهای مختلف کشور ما غذاهای محلی و سنتی‌ای وجود دارند که در کنار بناهای تاریخی و نقاط تفریحی، یکی از جاذبه‌های گردشگری به شمار می‌روند. غذای بریانی اصفهان نیز یکی از همین غذاهاست.
بدون شک این غذا یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای سنتی کشورمان است؛ غذایی که بهترین و خوش طعم‌ترین آن را باید در اصفهان تجربه کنید. بریانی که ظاهری شبیه به همبرگر دارد از مخلوط گوشت گردن گوسفند، جگر سفید گوسفند، ادویه اصفهانی، پیاز، نمک و فلفل و زرد‌چوبه تهیه می‌شود. برای تهیه این غذا باید ابتدا گوشت گوسفند و دنبه را به همراه پیاز، ادویه و آب بپزید. سپس جگر سفید را بپزید و کمی تفت دهید. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را بعد از پخت چرخ کنید و با کمی زعفران، نعناخشک، نمک و فلفل بار دیگر چرخ کنید. مایه به‌دست آمده را به اندازه یک همبرگر، گرد و در داخل تابه سرخ کنید. در اصفهان برای پخت بریانی تابه‌های مخصوص وجود دارد اما اگر دسترسی به این تابه‌ها ندارید، از ظروف معمولی هم می‌توانید استفاده کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید