
لذت خوردن بریانی در نقشجهان

در شهرهای مختلف کشور ما غذاهای محلی و سنتیای وجود دارند که در کنار بناهای تاریخی و نقاط تفریحی، یکی از جاذبههای گردشگری به شمار میروند. غذای بریانی اصفهان نیز یکی از همین غذاهاست.
بدون شک این غذا یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای سنتی کشورمان است؛ غذایی که بهترین و خوش طعمترین آن را باید در اصفهان تجربه کنید. بریانی که ظاهری شبیه به همبرگر دارد از مخلوط گوشت گردن گوسفند، جگر سفید گوسفند، ادویه اصفهانی، پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه تهیه میشود. برای تهیه این غذا باید ابتدا گوشت گوسفند و دنبه را به همراه پیاز، ادویه و آب بپزید. سپس جگر سفید را بپزید و کمی تفت دهید. مخلوط گوشت گوسفند و دنبه را بعد از پخت چرخ کنید و با کمی زعفران، نعناخشک، نمک و فلفل بار دیگر چرخ کنید. مایه بهدست آمده را به اندازه یک همبرگر، گرد و در داخل تابه سرخ کنید. در اصفهان برای پخت بریانی تابههای مخصوص وجود دارد اما اگر دسترسی به این تابهها ندارید، از ظروف معمولی هم میتوانید استفاده کنید.