• پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • الْخَمِيس 24 ذی القعده 1446
  • 2025 May 22
چهار شنبه 31 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255729
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/VPpAO
+
-

ایجاد مشکل در خطوط تولید صنایع

صنایع
ایجاد مشکل در خطوط تولید صنایع

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: به‌دلیل قطعی‌های مکرر برق صنایع و معادن و حاد‌بودن ناترازی‌ها، شاهد ایجاد مشکل در خطوط تولید هستیم.
محمد اتابک با بیان اینکه میزان تاب‌آوری صنایع و معادن به‌دلیل ناترازی‌های انرژی کاهش یافته است، عنوان کرد: احداث نیروگاه‌های خورشیدی اقدام مناسبی است اما پاسخگوی این حجم از تولید صنایع سنگین نیست.
اتابک ادامه داد: بنابراین ایجاد نیروگاه‌های سیکل ترکیبی برای صنایع سنگین و همچنین سرمایه‌گذاری در میادین گازی توسط خود شرکت‌های بزرگ ضروری است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت توسعه اکتشافات را از سیاست‌های مهم وزارت صمت در بخش معدن خواند و گفت: اقدامات قابل توجهی با راهبری ایمیدرو در امر اکتشاف انجام شده است اما به جهت رفع عقب‌ماندگی‌ها در تامین خوراک و رشد تولید، باید برنامه‌های اکتشافی را گسترش داد‌ و سرعت بخشید.‌

 

این خبر را به اشتراک بگذارید