
نخودفرنگی پلو

تعداد نفرات
5نفر
مواد لازم
برنج:۳ پیمانه نخود فرنگی:۲ پیمانه شوید خردشده:یکونیم پیمانه
شوید خشک:۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ:۴قاشق غذاخوری کره: ۵۰ گرم
آرد نخودچی:یک قاشق مرباخوری سرپر آبلیمو:۳ قاشق غذاخوری گوشت
چرخ کرده:۳۰۰ گرم
روش تهیه
1. گوشت چرخ کرده و پیاز رندهشده را با هم مخلوط کنید. سپس نمک، فلفل سیاه، دارچین و آرد نخودچی به آن اضافه کرده و ورز دهید تا یکدست شود. به اندازه فندق از مواد برداشته آن را قلقلی و سرخ کنید.
2. برنج را بپزید. وقتی که برنج نیمپز شد، در 3دقیقه آخر نخودفرنگی و شوید را اضافه کنید و بگذارید مواد خوب با هم ترکیب شود. سپس مخلوط را آبکش کنید و کنار بگذارید.
3. در یک قابلمه تهدیگ دلخواه بگذارید، برنج بریزید، سپس نصف قلقلیها را روی برنج ریخته و شوید خشک روی آن بپاشید. همه مواد را به همین صورت لایهلایه روی هم بریزید و در نهایت بگذارید دم بکشد.
ترفندهایی برای قاطیپلوها
1.برای تهیه پلوهای رنگی میتوانید از رنگهای مجاز خوراکی استفاده کنید و با استفاده از زعفران یا سس و رب گوجه آنها را طعمدار و رنگدار کنید.
2.برای اینکه پلوهایی خوشمزه داشته باشید باید اندازه مواد اولیه را رعایت کنید.
3. اگر پلوهایتان قرار است با حبوبات تهیه شود، بهتر است حبوبات را از قبل خوب بپزید.
4. اگر برنج را بهصورت کته تهیه میکنید حواستان به مقدار آب لازم باشد تا غذایتان نرم و خمیری نشود.