• پنج شنبه 25 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 14 شعبان 1446
  • 2025 Feb 13
یکشنبه 21 بهمن 1403
کد مطلب : 248397
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0JBp
+
-

دسترسی به‌ میوه ارزان آسان‌تر شد

با راه‌اندازی بازارهای‌جدید، 12000مترمربع به سرانه خدمات‌رسانی‌تهران افزوده شد

گزارش
دسترسی به‌ میوه ارزان آسان‌تر شد

پریسا نوری-روزنامه‌نگار

صبح دیروز در رخدادی نویدبخش و خوشایند و در قالب یکصد‌وشصت‌وچهارمین رویداد امیدوافتخار به‌طور همزمان درهای10بازار میوه‌وتره‌بار جدید با حضور جمعی از مدیران شهری به روی شهروندان نقاط مختلف پایتخت باز شد. محوطه باز بازار تره‌بار ریحانه، یکی از  بازارهای جدیدی است که با طراحی و معماری ایرانی-اسلامی در مجاورت بزرگراه شهید چراغی جانمایی شده، محل برگزاری این آیین بود.

 گاراژ متروکه، بازار تره‌بار شد
اول صبح است و با وجود سرمای هوا تعداد حاضران در مراسم لحظه‌به‌لحظه بیشتر می‌شود. جمعی از اهالی محله‌ای در جنوب‌غرب تهران خود را به ساختمان آجرنمایی رسانده‌اند که در چندماه اخیر شاهد قدکشیدنش در مجاورت بزرگراه شهید چراغی بوده‌اند. برخی از همسایه‌ها هم از روی بام یا پشت پنجره برنامه را تماشا می‌کنند. به‌گفته اهالی این زمین که یکی از فاخرترین بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران در آن دایر شده، تا سال گذشته یک گاراژ متروکه بود و مشکلات و دردسرهای بسیاری برای همسایه‌ها و ساکنان فراهم می‌کرد و حالا از اینکه این نقطه بی‌دفاع شهری به یک مرکز خدمات‌رسان تبدیل شده، شادمان هستند.


افتتاح همزمان 10بازار
مراسم طبق قرار از ساعت 10صبح با پخش سرود ملی و قرائت قرآن آغاز شد. سپس داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهردار تهران، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه‌وتره‌بار و رضا سیفی، شهردار منطقه17 پشت تریبون رفتند و درباره وضعیت زیرساخت‌های خدمات‌رسان و لزوم افزایش آنها توضیحاتی دادند. در ادامه روبان افتتاح بازار تره‌بار ریحانه با حضور اهالی و مدیران شهری قیچی شد و این بازار همزمان با 9بازار دیگر رسما فعالیتش را آغاز کرد.





رویکرد ما توسعه عادلانه خدمات است
داوود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهردار تهران: در این دوره از مدیریت شهری ۵۰بازار به بازارهای میوه‌وتره‌بار اضافه کردیم و تا آخر سال احتمالا ۳ تا ۵بازار دیگر افتتاح خواهد شد. باید محله‌های تهران بیش از یک بازار داشته باشند. اینکه ما به این میادین ‌نظارت کنیم که کالاها باکیفیت باشند، جزو سیاست‌های اصلی ماست. درواقع رویکرد اساسی ما توسعه عادلانه خدمات و بهره‌مندی همه محلات از خدمات است. پایتخت‌نشینان نباید زیر چرخ نامتوازن امکانات له شوند و باید شرایط زندگی مناسب را برای مردم فراهم کنیم. میادین تره‌بار باید توسعه پیدا کنند و محصولات با قیمت مناسب و کیفیت بالا در اختیار مردم قرار گیرد. اگر برنامه‌ریزی کنیم حتما موفق خواهیم شد.

25هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در بازارهای میوه‌وتره‌بار ایجاد شده‌است.

افتتاح 3بازار دیگر تا پایان سال
مهدی بختیاری‌زاده، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه‌وتره‌بار تهران: مراکزی که افتتاح شد، بازارهایی است که در این دوره کلنگ آنها به زمین خورد و عرصه‌ای تقریبا ۱۲هزار مترمربعی به خدمت اضافه می‌کنند و در محله‌های مختلف تهران پراکنده‌اند. این بازارها در محله‌های فاقد بازار تره‌بار دایر شده‌اند و از این به بعد سازمان، برنامه توسعه بازارها را دارد. درحال‌حاضر 315بازار میوه‌وتره‌بار فعال در پایتخت داریم و در تلاشیم تا پایان سال بیش از 3بازار دیگر افتتاح شود. روند توسعه بازارها متوقف نمی‌شود و اکنون ۱۱بازار در حال ساخت داریم و در بیش از ۹۰محله‌ای که بازار تره‌بار ‌ ندارند، این اقدام  را انجام می‌دهیم.

بازارهایی که فاصله طبقاتی را کم می‌کنند
رضا سیفی، شهردار منطقه۱۷: 2میدان میوه‌وتره‌بار در منطقه۱۷ افتتاح شد. تره‌بار ریحانه با معماری ایرانی-اسلامی ساخته شده و از تره‌بارهای خاص پایتخت است. با افتتاح این بازار تعداد این مراکز در منطقه به 6مورد می‌رسد. برنامه‌ریزی ما افتتاح تره‌بار در همه محله‌های منطقه۱۷ است و ازاین‌رو تا پایان سال تره‌بار فدک که نخستین تره‌بار دومنظوره تهران است (طبقه اول تره‌بار و طبقه دوم باشگاه ورزشی ‌) افتتاح می‌شود. با افتتاح این بازارها و دسترسی مردم به کالاهای ارزان شاهد کم‌شدن فاصله طبقاتی بین شمال و جنوب تهران از نظر سرانه‌های خدمات‌رسان هستیم و این موضوع یکی از تأکیدات این دوره مدیران شهری است.

100محله در تهران تا پایان دوره ششم مدیریت شهری از امکان بازارهای میوه‌وتره‌بار بهره‌مند می‌شوند.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید