• پنج شنبه 1 آذر 1403
  • الْخَمِيس 19 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 21
چهار شنبه 2 آبان 1403
کد مطلب : 238351
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/pgyZQ
+
-

بازار نفت با آتش‌بس خاورمیانه به کدام سو می‌رود؟

قیمت جهانی نفت در معاملات روز سه‌شنبه، تحت‌تأثیر تلاش‌های دیپلماتیک برای آتش‌بس در خاورمیانه و کندی رشد تقاضا در چین وارد روند کاهشی شد و به 74دلار برای هر بشکه رسید. کارشناسان معتقدند صلح خاورمیانه می‌تواند محرک کاهش قیمت نفت باشد.

فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) هشدار داد: مصرف ضعیف‌تر از حد انتظار نفت در چین و افزایش فروش خودروهای برقی، همچنان بر رشد تقاضای جهان برای نفت در آینده تأثیر خواهد گذاشت.

وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد: این کشور برای 4برابر کردن ظرفیت انرژی بادی و خورشیدی به ۱۲۰مگاوات تا سال ۲۰۳۵  هدف‌گذاری کرده و برای این منظور، به ۱۰۸میلیارد دلار سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی نیاز دارد.

نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد: به‌دلیل انتخابات آتی آمریکا، عدم‌اطمینان در مورد افزایش مالیات در بریتانیا و افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، تعداد مشاغل خالی یقه‌سفید در‌ماه گذشته 5درصدکاهش پیدا کرده است.

اداره آمار فدرال آلمان اعلام کرد که قیمت‌های تولیدکننده آلمان در سپتامبر بیش‌ازحد انتظار و نسبت به‌مدت مشابه سال قبل ۱.۴درصد کاهش یافت که عمدتاً به‌دلیل کاهش قابل‌توجه قیمت انرژی بود.

قیمت طلای جهاني در معاملات روز سه‌شنبه پس از جهش به بالاترین سطح، با توجه به تشدید تنش‌های خاورمیانه و عدم‌اطمینان درباره انتخابات آمریکا، ثابت ماند؛ اما بازدهی اسناد خزانه‌داری به بالاترین حد 12ساله رسید.

آژانس همکاری رگولاتورهای انرژی که دیده‌بان انرژی اتحادیه اروپاست، اعلام کرد: سهم مسکو از واردات ال‌ان‌جی به اتحادیه اروپا در نیمه اول سال، به ۲۰درصد در مقایسه با ۱۴درصد در مدت مشابه سال ۲۰۲۳ افزایش یافت.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید