• شنبه 8 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 18 شوال 1445
  • 2024 Apr 27
شنبه 29 دی 1397
کد مطلب : 45105
+
-

استفاده از گوجه برای مقابله با باکتری

استفاده از گوجه برای مقابله با باکتری

براساس پژوهش‌های محققان اسپانیایی، ماده‌ای موسوم به hexenyl butyrate که توسط گوجه فرنگی ترشح می‌شود، قادر است گیاهان را در برابر انواع باکتری‌ها و خشکسالی محافظت کند. به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان اسپانیایی این ماده را به‌طور مصنوعی تولید و آن را روی گیاهان مختلفی اسپری کردند. در نتیجه، این گیاهان توانستند با میزان بسیار کمتری آب به حیات خود ادامه دهند و مقاومت بسیار بیشتری در برابر باکتری‌های مضر نشان دهند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید