• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
یکشنبه 11 اسفند 1398
کد مطلب : 96280
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/316A9
+
-

کاهش ساعات کاری در تهران تا اطلاع ثانوی

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران طی نامه‌های جداگانه‌ای به مقامات مربوطه در استان تهران، درباره ساعت کاری کارکنان و همچنین مرخصی استعلاجی افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای دستور داد. به گزارش ایسنا و براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران طی نامه‌های جداگانه‌ای به مقامات مربوطه در استان تهران دستورهای زیر را ابلاغ کرد:
 ساعت کاری تا اطلاع ثانوی به ۸ الی ۱۳ تقلیل می‌یابد.
تبصره: کارکنان 6 روز کار در هفته ساعت کاری به ۸ الی ۱۲ تقلیل می‌یابد.
 افراد آسیب‌پذیر مشروحه ذیل با تأیید پزشک معتمد‌ دستگاه با استفاده از مرخصی استعلاجی حداقل حضور در محل کار خودرا داشته باشند:
افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای مثل بیماری قلبی عروقی، ریوی، دیابت، بیماری کبدی مزمن، بیماری کلیوی مزمن، افراد باسابقه سرطان، وجود هرگونه بیماری نقص ایمنی (مادرزادی یا اکتسابی)، افراد با سابقه استفاده طولانی از کورتون، بیماری ایدز، مادران باردار یا شیرده دارای کودک زیر ۱۰سال.
زالی همچنین دیروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیرو هماهنگی با استانداری تهران و جلساتی که دکتر محسنی بندپی در مجموعه استانداری تهران داشتند، کارگروهی تشکیل شد و بخش‌های اجرایی و اداری آن مورد توافق قرار گرفت. همزمان کمیته فنی و عملیاتی ستاد کرونا در شهر تهران تشکیل شد. 
وی با اشاره به ماحصل مصوبات این ستاد برای کلانشهر تهران گفت: با هماهنگی استاندار تهران، برای اینکه میزان ترددهای درون‌شهری را تغییر دهیم، با توجه به ویژگی‌های این کلانشهر و حجم گسترده دستگاه‌های اجرایی در این شهر، سعی شده همه این ویژگی‌ها درنظر گرفته شود. در این راستا در رابطه با کلیه دستگاه‌های اجرایی دولتی و دستگاه‌های عمومی غیردولتی که تحت مصداق سازمان خدمات کشوری هستند، براساس این بخشنامه که از امروز ابلاغ خواهد شد، فعالیت کلیه دستگاه‌ها ازساعت  ۸ تا ۱۳ تعیین می‌شود. دستگاه‌هایی که 6روز در هفته کار می‌کنند، این عدد ۸ تا ۱۲ می‌شود.
وی افزود: در کلیه رستوران‌ها که در دستگاه‌های مختلف اجرایی استان در روزهای گذشته توزیع غذا انجام می‌شد، با توجه به زمانبندی انجام‌شده، اعطای ناهار به پرسنل حذف می‌شود و در اصل از آوردن غذا از رستوران‌ها ممانعت به عمل می‌آید. همچنین کلیه دستگاه‌های اجرایی که می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده کنند، قرار شد براساس پروتکل اجرایی خود آن دستگاه، از ظرفیت دور‌کاری استفاده شود. وی گفت: همچنین مصوب شد که کلیه دستگاه‌های اجرایی که می‌توانند از ظرفیت دورکاری استفاده بهینه به عمل آورند، براساس پروتکل اجرایی تهیه‌شده از سوی دستگاه مربوطه، از ظرفیت دورکاری استفاده کنند. برای جانبازان شیمیایی ریوی نیز مرخصی اجباری بدون احتساب سنوات درنظر گرفته می‌شود. زالی ادامه داد: در دستگاه‌هایی که جنبه حمایتی و امدادی در شهر تهران دارند نیز برنامه‌ریزی‌ و طراحی‌های پرسنلی باید به‌گونه‌ای باشد که ارائه خدمات امدادی در شهر تهران با چالش روبه‌رو نشود و کمافی‌السابق با همان ظرفیت‌های مورد لزوم مورد بهره‌برداری قرار گیرند.  وی افزود: لیست گروه‌های پرخطری را که مشمول این موضوع می‌شوند به‌صورت مکتوب به همه دستگاه‌ها ابلاغ خواهیم کرد. همچنین اینکه تا چه زمانی شرایط اینگونه خواهد بود، فعلا «تا اطلاع ثانوی» را برای این پروتکل درنظر گرفته‌ایم و متناسب با اقتضای شرایط روز تصمیم گرفته خواهد شد. وی همچنین درباره جلسه با آذری‌جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: خوشبختانه با هماهنگی آموزش و پرورش و صدا‌و‌سیما از صبح دیروز مدرسه تلویزیونی اجرا شد که ظرفیت بسیاری خوبی است و آن را مصداق ترویج عدالت آموزشی می‌دانیم. البته یکی، دو مصوبه داریم که استمرار یابد. قرار شد با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش درصورتی که بسته‌های آموزشی مورد لزوم باشد، از ظرفیت مخابرات استان تهران بهره‌برداری شود. 
همچنین وزارت ارتباطات گزینه‌های متعدد و متنوعی برای افزایش زیرساخت و تنوع ارائه خدمات درنظر گرفته‌اند و قرار شد این ظرفیت‌ها به فعلیت درآیند. همچنین مصوب شد که سامانه ۱۹۰ و ۴۰۳۰ که پاسخگوی کشور و استان تهران هستند، با ظرفیت فناوری اطلاعات بتوان در تقویت زیرساخت‌ها و مکانیسم‌های حمایتی آن اقدام شود.

تعداد جانباختگان به 43مورد رسید

آخرین آمار ابتلا و فوتی ناشی از کروناویروس جدید در کشور اعلام شد. کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از افزایش مبتلایان قطعی کووید۱۹ در ایران خبر داد و گفت: آخرین یافته‌های آزمایشگاهی در کل ۲۰۵ مورد جدید ابتلای قطعی به بیماری کووید۱۹ را در کشور ظرف ۲۴ساعت گذشته نشان می‌دهد که از این تعداد ۵۲نفر در استان تهران، ۲۱نفر در استان قم، ۱۷نفر گیلان، ۲۲نفر گلستان، ۱۲نفر اصفهان، ۱۸نفر مرکزی، ۱۲نفر مازندران، یک مورد خراسان‌رضوی، یک مورد ایلام، 8مورد فارس، 6مورد آذربایجان‌شرقی، 3مورد اردبیل، 8مورد البرز، 4مورد سمنان، 5مورد کردستان، 6مورد قزوین، 4مورد خوزستان، یک مورد سیستان و بلوچستان و 4مورد یزد بودند. وی گفت: متأسفانه از موارد جدید این بیماری ۹نفر نیز جان‌باختند. به‌گفته وی، درمجموع تا‌کنون ۵۹۳نفر مبتلای قطعی این بیماری شناسایی شده‌اند که از این میان متأسفانه ۴۳نفر فوت شده‌اند. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین از ۱۲۳بهبود یافته و ترخیص شده این بیماری در کشور تا‌کنون خبرداد.

این خبر را به اشتراک بگذارید