• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
شنبه 8 دی 1397
کد مطلب : 42674
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/WX6x
+
-

بهبود وضعیت ‌محلات کم‌برخوردار


دومین جلسه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران عصر روز چهارشنبه با حضور شهردار و رئیس شورای شهر تهران برگزار شد. در این جلسه محمد سالاری، عضو شورای شهر تهران به توضیح روند فعالیت ستاد بازآفرینی پرداخت و بر هماهنگی اعضا و نهادهای وابسته برای تحقق این هدف تأکید کرد و گفت: شکل‌گیری این ستاد در شورای شهر قبل تصویب شد و شهردار وقت ریاست این ستاد را بر عهده داشت. آقای قالیباف معتقد بود که تحقق اهداف این ستاد در گرو هماهنگی تمامی دستگاه‌هاست که به سختی به‌وجود می‌آید. سالاری عنوان کرد: این استدلال درست بود چرا که به‌رغم تمامی تلاش‌هایی که شهرداری و شورای شهر در این ستاد داشتند و سهم خود را دادند، سایر نهادها کاری نکردند. همچنین در این جلسه نعمت‌الله ترکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: اگر قرار است برنامه‌های این ستاد عملیاتی و اجرایی شود باید برنامه‌ها و تفاهمنامه‌ها در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با برنامه ششم توسعه کشور مطابقت داده شود.

در ادامه این جلسه، محمدرضا ابراهیمی، سخنگوی دبیرخانه ستاد بازآفرینی درباره طرح اقدام مشترک برای ۱۸محله تهران به‌عنوان نخستین دستور جلسه گفت: در این طرح برای ١٨محله تهران که نسبت به سایر محلات کم برخوردارتر هستند اقداماتی برای بهبود وضعیت زندگی مردم انجام خواهد شد.

به گفته او برای این اقدام ٤٣٧میلیارد تومان درنظر گرفته شده که توسط دولت و شهرداری تأمین می‌شود. در نهایت نیز پیشنهاد «اقدام مشترک بین دولت و شهرداری در ١٨محله تهران» به تصویب اعضا رسید.

دستور بعدی جلسه ارائه «بسته تشویقی نوسازی بافت‌های فرسوده» بود. این بسته شامل تخفیف و یا رایگان کردن خدمات نهادهایی مانند اداره برق، گاز و آب و فاضلاب به سازندگان در محدوده‌های بافت فرسوده و نیز ارائه تسهیلات با شرایط بهتر توسط بانک‌ها و یا تسهیلات اسکان برای ساکنان خانه‌های تخریب شده بود.

در نهایت اعضا تصویب کردند که هر بخش از این مشوق‌ها که تأمین اعتبار و ابلاغ شد، اعلام شود تا مردم هم با آگاهی از این مشوق‌ها استفاده کنند.

دستور جلسه بعدی شورا مربوط به درخواست شهردار منطقه ٢١ برای قرار دادن کل شهرک «پیکان‌شهر» در محدوده محله‌های بازآفرینی بود.

در ابتدا حسن رحمانی، شهردار منطقه توضیحاتی درباره شرایط زندگی در این شهرک ارائه کرد و گفت: شهرک پیکان شهر در ابتدا بلوک‌هایی بود که برای کارگران ایران‌خودرو ساخته شده بود و اساسا امکانات کافی برای زندگی خانواده‌ها را نداشت و صرفا برای زندگی کارگران بود. اما بعدها این منطقه در محدوده شهر تهران قرار گرفت و بخش عمده‌ای از آن به ساکنان این شهر واگذار شد.

به گزارش شهرنوشت، در پایان جلسه نیز پروژه پایلوت مسکن امید در منطقه صاحب الزمان(عج) مطرح و اعلام شد که این پروژه ٩٠درصد پیشرفت فیزیکی داشته و قرار است در دهه فجر امسال توسط رئیس‌جمهور افتتاح شود. البته دبیر ستاد، درخواست داشت که شرکت‌های خدمات‌رسان مانند شرکت آب و فاضلاب هر چه زودتر خدمات لازم را در اختیار این ساختمان‌ها قرار دهند.

در این پروژه ٣٢٤واحد مسکونی و ٦٣ واحد تجاری ساخته شده و با وجود پیشرفت ٩٠درصدی ساختمان‌ها، شرکت‌های خدمات‌رسان هنوز اقدامی برای آنها انجام نداده‌اند. از این رو، ستاد بازآفرینی انجام پیگیری و اقدامات لازم در این زمینه را تصویب کرد.

این خبر را به اشتراک بگذارید