• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
دو شنبه 8 بهمن 1403
کد مطلب : 247215
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/AnBZl
+
-

با کمترین هزینه برگرهای متفاوت بر پایه گوشت را در خانه درست کنید

ساندویچ‌ گردهای محبوب

ساندویچ‌ گردهای محبوب

نیلوفر ذوالفقاری

قبل از اینکه انواع برگرها با طعم و مواد اولیه متفاوت پخته شوند، برگر همان ترکیب گوشت و پیاز و ادویه بود که به سرعت به غذای محبوب مردم دنیا تبدیل شد. با اضافه کردن مواد اولیه دیگر و کمی ذوق و سلیقه می‌توانید برگرهای متنوع بر پایه گوشت چرخ کرده را در خانه درست کنید و خیالتان از سالم و تازه‌بودن این فست‌فود محبوب راحت باشد.






فوت‌و‌فن‌های درست‌کردن همبرگر خانگی با گوشت
1. برای ایده‌آل‌بودن بافت برگر، باید از ترکیب 80 درصد گوشت بدون چربی و 20 درصد چربی استفاده کنید.
2. گوشتی که با فشار دست کمتری ورز داده و مخلوط شده باشد نرم‌تر و تردتر از همبرگری خواهد بود که زیاد ورز داده شده باشد.
3. با ایجاد یک گودی در گوشت از آب رفتن اندازه گوشت و بالا آمدن وسط آن هنگام پخت جلوگیری ‌کنید.
4. 10 دقیقه برای پختن همبرگر کافی است. اگر بیشتر از این زمان طول بکشد، چیزی بیش از یک تکه گوشت خشک حاصل نمی‌شود.
5. مایع گوشتی همبرگر باید تا زمانی که می‌خواهید آن را سرخ کنید سرد باشد.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید