راههای مقابله با کلاهبرداران بانفوذ
ادعای نفوذ در سازمانها و ادارههای دولتی ازجمله ترفندهایی است که افراد شیاد از آن برای کلاهبرداری از شهروندان استفاده میکنند، اما در مقابل این افراد چه باید کرد؟ سرهنگ محمد شریفی، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا دراین باره میگوید: شهروندان وقتی برای راهاندازی شرکت، صدور پروانه، ثبت اسنادملکی، پیگیریهای قضایی و...به سازمانهای مختلف مراجعه میکنند، گاهی در آنجا اشخاصی به آنها مراجعه کرده و با این ادعا که افراد بانفوذی هستند و میتوانند کارشان را راه بیندازند دست به کلاهبرداری میزنند.
او ادامه میدهد: لازم است شهروندان برای انجام کارهای اداری، برابر روال قانونی اقدام کنند و درصورتی که بنا به دلایلی شخصا قادر به پیگیری پروندههای اداری خود نیستند از وکلای رسمی و معتبر جهت انجام این کار استفاده کنند. البته پلیس با اشراف کامل روی این افراد، تعداد زیادی از این مدعیان دروغین را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کرده است.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا تأکید کرد: از پرداخت پول به افرادی که خود را مأمور و فردی ذینفوذ در نهادهای دولتی و امنیتی معرفی میکنند خودداری کنید و از کسانی که مدعی داشتن سمت هستند، کارت شناسایی معتبر درخواست کنید و درصورت مشاهده موارد مشکوک، ماجرا را از طریق تلفن 110به پلیس اعلام کنید.