• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
چهار شنبه 5 مهر 1402
کد مطلب : 204009
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/r0pqW
+
-

چه‌کسی پایتخت را به کارگاه عمرانی تبدیل کرد؟

پروژه
چه‌کسی پایتخت را به کارگاه عمرانی تبدیل کرد؟

پروژه‌های عمرانی مهمی چون بزرگراه امام علی(ع)، تکمیل برج میلاد، احداث شهر آفتاب، پل صدر و ... دستاورد تلاش‌های مدیران دوره سوم و چهارم هستند. کسانی که دغدغه شهر و رفاه شهروندان را داشتند و در زمان مدیریت خود کمر همت به رفع کمبودها و افزایش ظرفیت‌ها در پایتخت بستند.
این در حالی است که در دوره پنجم پروژه‌ها در دل خاک مدفون شدند. آنها حتی برای افزایش ظرفیت‌های شهر هم تلاش نکردند و همین بی‌توجهی‌ها سبب شده امروز پایتخت با چالش‌های مختلفی در حوزه عمران، حمل‌ونقل و ... مواجه شود. یادمان نرود کسانی که در دوره قبل، مدیریت شهر را به‌عهده داشتند پروژه‌های نیمه‌تمام را که برخی از آنها به 95درصد پیشرفت فیزیکی رسیده بودند، رها کردند. نباید فراموش کرد کسانی که تا دیروز در ساختمان شهرداری و شورای شهر تهران مسئولیتی داشتند، چشمشان را روی مطالبه شهروندان در حوزه دسترسی‌های بزرگراهی و ... بستند و نبود بودجه را بهانه‌ای کردند برای تبرئه خودشان. مدیریت شهری در دوره ششم برای جبران کم‌کاری مدیران دوره قبل، شعار «تهران، شهر تلاش و زندگی» را سرلوحه اقدامات قرار داد و عزم خود را برای بیرون‌کشیدن پروژه‌های مدفون شده جزم کرد و امروز که حدود 2سال از عمر مدیریت این دوره می‌گذرد، شاهد اتفاقات خوبی در تهران هستیم. به‌ عبارت‌ دیگر تهران به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده که در گوشه‌گوشه آن صدای تلاش و کوشش برای ایجاد تحول شنیده می‌شود.
تلاش‌های بیش از 730روز مدیریت شهری منجر به این شد که امروز شاهد هستیم پایانه شرق در آستانه افتتاح قرار گرفته، عملیات عمرانی در آزادراه شهید شوشتری، آغاز شده است، معارضان شاخ غربی بزرگراه یادگار امام رفع شده‌اند، فاز اول بزرگراه شهید بروجردی در آستانه بهره‌برداری قرار دارد و ... علاوه بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، مدیریت شهری در این دوره برای افزایش ظرفیت‌های شهر، اقدام به احداث تقاطع‌های غیرهمسطح و افزایش ناوگان حمل‌ونقل عمومی و ... کرده است. چرا که با این پروژه‌ها و طرح‌ها از یک سو مسیر دسترسی‌ها کوتاه می‌شود و از سوی دیگر سهم ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سفرهای درون‌شهری افزایش می‌یابد. در نتیجه شاهد آسمان آبی و هوای پاک در شهر خواهیم بود.
علاوه بر موارد ذکر شده این روزها محله نفرآباد شهر ری، آبستن اتفاقات بزرگی است؛ محله‌ای که سال‌ها فریز شده بود، اهالی اجازه نوسازی و بازسازی نداشتند و فرسودگی چهره محله را مخدوش کرده بود، این روزها به یک کارگاه عمرانی به وسعت شهر تبدیل شده که در تمام کوچه‌پس‌کوچه‌های آن می‌توان ساختمان‌سازی‌ها را نظاره کرد؛ خانه‌هایی که تا دیروز برای اهالی رؤیا بودند امروز به همت مدیریت شهری ششم محقق شده است و فرسودگی از چهره نفرآباد رخت بسته است. مدیریت شهری در این دوره گام‌های بزرگی برداشته و قطعاً از این ‌پس هم گام‌ها را مصمم‌تر و بزرگ‌تر برمی‌دارد تا تهران به یک شهر مطلوب برای شهروندان تبدیل شود.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید