هرگونه ساختوساز در محدوده شهر یا حریم باید با مجوز شهرداری تهران انجام شود؛ یعنی مالکان مکلف هستند قبل از هر اقدامی از شهرداری تهران پروانه ساختمانی دریافت کنند. در برخی از موارد بنا بر دلایلی مالکان مرتکب تخلفاتی از لحاظ اصول شهرسازی و فنی و ساخت بدون پروانه و... میشوند که به درخواست شهرداری پرونده این تخلفات به کمیسیون ماده100 ارجاع داده میشود. کمیسیون پس از وصول پرونده به ذینفع اعلام میکند طی 10روز توضیحات خود را کتباً ارسال کند. پس از اتمام زمان تعیینشده کمیسیون مکلف است موضوع را با حضور نماینده شهرداری که بدون حق رأی برای ادای توضیح شرکت میکند، مطرح و در مدت یکماه تصمیمگیری کند. در مواردی که شهرداری از ادامه ساختمان بدون پروانه یا خلاف مفاد پروانه جلوگیری کند مکلف است حداکثر در مدت یک هفته از تاریخ جلوگیری، موضوع را در کمیسیون ماده 100مطرح کند؛ در غیراین صورت کمیسیون به تقاضای ذینفع به موضوع رسیدگی خواهد کرد. کمیسیون ماده 100شهرداری تهران دارای 10شعبه است که 10نماینده از اعضای شورای شهر (سیدمحمد آقامیری، ناصر امانی، مهدی بابایی، جعفر شربیانی، حبیب کاشانی، مهدی پیرهادی، مهدی عباسی، سیداحمد علوی، علیاصغر قائمی و سودهنجفی) همراه با کارشناس مربوطه که توسط شورا انتخاب میشوند در هر یک از شعب بهعنوان عضو حضور دارند و در کنار سایر اعضای کمیسیون پروندههای ارجاعی را بررسی و رأی خود را اعلام میکنند.
اجرای رأی کمیسیون
شهرداری یا مالک یا قائممقام او از تاریخ ابلاغ رأی بهمدت 10روز فرصت دارند به رأی صادره در کمیسیون ماده 100اعتراض کنند. مرجع رسیدگی به این اعتراض کمیسیون دیگر ماده 100 خواهد بود که اعضای آن غیراز افرادی هستند که در صدور رأی قبلی شرکت داشتهاند. رأی این کمیسیون قطعی است.
راه ارتباطی با نمایندگان
مردم برای ارتباط با نمایندگان شورای شهر در مجامع و حوزههای اجرایی و اداری کشور جهت ارائه نظرات و پیشنهادهای خود میتوانند به واحد ارتباط مردمی شورا در فضای مجازی از طریق شماره تلفن 09915104000در بستر پیامرسانهای داخلی پیام ارسال کنند.
سه شنبه 4 مهر 1402
کد مطلب :
203890
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/k5gBY
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved