• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
پنج شنبه 19 مرداد 1402
کد مطلب : 199491
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/lO6YJ
+
-

عدد خبر/ 4 میلیون

نفر، پیش‌بینی اولیه از تعداد زائران در اربعین1402 است. طبق برآورد برنامه‌ریزی‌های شورای هماهنگی ترافیک اربعین بیش از 94درصد زائران با انتخاب مسیر زمینی با استفاده از حمل‌ونقل عمومی یا وسایل نقلیه شخصی به سفر عتبات عالیات خواهند رفت. این در حالی است که همه دستگاه‌های اجرایی و امدادرسان با تمام توان برای خدمات‌رسانی به زائران بسیج شده‌اند تا سفری ایمن فراهم شود. استفاده از اتوبوس‌های برون‌شهری کشور پاکستان در سفر اربعین بنا به دلایل فرسودگی و فقدان همخوانی با قوانین راهنمایی کشور و مشکلات بیمه‌ای ممنوع اعلام شده است. یکی دیگر از دلایل این ممنوعیت، میزان سوار کردن بیش از حد مجاز مسافر است.

15700 مددجو
فاقد سرپرست مؤثر و هویت در مراکز توانبخشی بهزیستی کشور نگهداری می‌شوند. از این تعداد 4700نفر فاقد شناسنامه و شماره ملی هستند که بخشی از آنها رهاشدگان هستند. با این احتساب، 8درصد افرادی که در مراکز توانبخشی نگهداری می‌شوند، فاقد هویت‌اند و شناسنامه آنان در دسترس نیست. به‌گفته مدیرکل توانبخشی بهزیستی کشور، تمامی این افراد فاقد هویت، رهاشده نیستند. اغلب این افراد با هماهنگی خانواده یا با اخذ دستور دستگاه قضایی توسط خانواده به بهزیستی مراجعه می‌کنند که تعدادشان بعد از همه‌گیری کووید19، رو به افزایش گذاشته است.

220 میلیارد
ریال تسهیلات بانکی اشتغال‌زایی به عشایر استان تهران از ابتدای سال با همکاری بانک‌های عامل اختصاص داده شده است. یکی از مهم‌ترین ماموریت های دولت سیزدهم اعطای تسهیلات ارزان قیمت در راستای افزایش تولید و توانمندسازی عشایر است که امسال در استان تهران بیش از یک هزار خانوار عشایری برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شدند. درحال حاضر نیز تسهیلات بانکی با همکاری بانک‌ها در حال انجام است و به‌طور میانگین به هر خانوار عشایری 150 تا 200میلیون تومان وام بانکی با سود 4 درصد اختصاص می‌یابد. این تسهیلات در زمینه‌های کشت و توسعه گیاهان دارویی، توسعه صنایع‌دستی و پرورش دام پرداخت خواهد شد که عشایر واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به دفاتر شرکت‌های تعاونی نسبت به تحویل مدارک اقدام کنند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید