تورق عملکرد مدیریت شهری در این دوره نشان میدهد که شهرداری و شورا، توأمان پیگیر موضوعات مربوط به آسیبدیدگان اجتماعی و بهطور ویژهتر زنان آسیبدیده هستند. اعضای شورای شهر تهران از ابتدای شروع فعالیت خود بازدیدهای متعددی از مددسراهای بانوان و مناطق آسیبخیز هرندی، شوش و... داشتهاند و از وضعیت زنان آسیبدیده مطلع هستند و تلاش میکنند از طریق همافزایی با سایر دستگاهها مسائل و مشکلات این قشر را حلکنند.
بهبود وضعیت زنان آسیبدیده نیازمند تعامل دستگاههاست
علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران: از گرمخانه زنان بارها بازدید داشتهام و معتقدم در حوزه زنان آسیبدیده با مشکل چندبعدی مواجه هستیم. برای برطرفکردن ریشهای این مشکل مدیریت شهری نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاههای مسئول در این حوزه است. باید با هموارکردن قانون و حمایت درست از کسانی که در خط مقدم این مسائل تلاش میکنند، نسبت به التیام زخمها و دردهای قدیمی تهران اهتمام داشت.
20آبان1400
توجه ویژه بهکارکرد نهاد خانواده
نرگس معدنیپور، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا: نسبت به موضوعات آسیبهای اجتماعی بهویژه در حوزه زنان باید رویکرد پیشگیرانه داشت و دراینخصوص باید اقدامات فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی انجام شود. همچنین در این مقوله ضرورت دارد به کارکرد نهاد خانواده توجه ویژهای کرد و نگاه تخصصی داشت و از تخصص افرادی که در این زمینه از دانش و تجربه کافی برخوردارند، استفاده شود. از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد هم نباید غافل شد.
25آبان1400
توانمندسازی روانشناختی زنان آسیبدیده
سوده نجفی، عضو هیأترئیسه شورا: متأسفانه آسیبهای اجتماعی متعددی ازجمله اعتیاد بهعنوان مادر آسیبها، گریبانگیر قشرهای مختلف جامعه شده است که زنان نیز از این پدیده مستثنا نیستند. آسیبشناسی اجتماعی زنان یکی از موضوعات بحثبرانگیز و چالشی در جوامع امروزی است. مدیریت شهری باید در حوزه توانمندسازی روانشناختی زنان آسیبدیده ورود و با توانمندسازی روانشناختی و اقتصادی زنان آسیبدیده شرایط را برای بازگشت آنها به جامعه مهیا کند. امیدوارم مدیریت شهری از طریق تعامل با سایر دستگاهها در این حوزه موفقتر عمل کند.
11مهر1400
نظر نمایندگان پارلمان شهری در مقوله زنان آسیبدیده
در همینه زمینه :