• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
یکشنبه 6 شهریور 1401
کد مطلب : 169818
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/ERrwm
+
-

پیتزا بدون درد و خونریزی

لقمه
پیتزا بدون درد و خونریزی

شیدا اعتماد

حالا که قیمت پیتزا (و البته همه غذاها) سر به فلک کشیده و آن آرزوی سفارش‌دادن پیتزا و تحویل‌گرفتنش توی خانه بدون صرف انرژی دارد تبدیل به آرزو می‌شود، راه‌حل‌هایی دم‌دستی برای تهیه پیتزای خانگی و گول زدن کودکان دلبندتان می‌تواند برای همه مفید باشد.
اولین راه‌حل تهیه خمیر پیتزا در خانه است و با اینکه سخت نیست اما نیاز به حداقل 2ساعت زمان دارد. همان دستور آرد و خمیر مایه و کمی نمک و شکر و ورز‌دادن. راه‌حل دوم اما خیلی ساده‌تر است. اصلا از خمیر پیتزا درست‌کردن صرف‌نظر کنید و نان تست معمولی بگیرید و در یک قالب بزرگ کنار هم بچینید. روی نان تست‌ها قبل از هر چیز سس گوجه و کمی روغن زیتون بمالید. روی این ترکیب را هم می‌توانید با مواد دلخواه پر کنید.
این مواد می‌تواند تنوع زیادی داشته باشد؛ از انواع سبزیجات خام که به‌صورت ورقه‌های نازک خرد شده تا مایه ماکارونی یا مضرجات خوشمزه مثل سوسیس و کالباس، روی مواد انتخابی پنیر پیتزا بریزید و برای 10الی 15دقیقه در واقع آنقدری که پنیر پیتزا آب شود داخل فر قرار دهید.
البته که این پیتزای خانگی هم چندان غذای ارزانی نیست اما به شما قول می‌دهم که از پیتزای بیرون ارزان‌تر و سالم‌تر است و نتیجه هم خوب از آب در می‌آید. درست‌کردنش هم آسان است و زمان چندانی هم نمی‌برد.
اگر نان پیتزا را نازک‌تر دوست دارید به جای نان تست می‌توانید از نان پیتا (نوعی نان لبنانی که به‌صورت بسته‌بندی شده در سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد) هم استفاده کنید. اگر از نان نازک‌تر استفاده کردید زمان توی فر گذاشتن پیتزا را باید نصف کنید.
راستش به‌نظر من پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای جهان است و همه ورژن‌هایش هم خوشمزه هستند؛ در واقع پیتزای خانگی از آن غذاهایی است که بد‌درآوردنش سخت‌تر از خوب درآوردنش است. در ضمن می‌توان به روش‌های مختلف به این غذا تنوع داد و از نظر ویتامین‌ها و مواد معدنی هم بسیار غنی است. دیگر آدمیزاد چه می‌خواهد از یک غذا؟ تازه بچه‌ها هم عاشقش هستند و آن بچه بدغذا را هم  می‌تواند بکشاند پای میز غذا و طلب بیشترش را هم بکند.
درست است که با اطلاق نام پیتزا به این غذای خانگی، احتمالا جسد مرحوم مخترع اولیه ایتالیایی پیتزا در گور می‌لرزد ولی آن بنده خدا از قبل هم با نسخه‌‎های ایرانی پیتزا که کاملا ایرانیزه شده‌اند و با فرمول اصلی ایتالیایی خود متفاوت هستند همین حالا هم مشغول لرزش است، بنابراین تحمیل این نسخه خانگی به آن بزرگوار آنقدرها هم ظالمانه نخواهد بود.

این خبر را به اشتراک بگذارید