• چهار شنبه 3 بهمن 1403
  • الأرْبِعَاء 22 رجب 1446
  • 2025 Jan 22
سه شنبه 10 اردیبهشت 1398
کد مطلب : 54209
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/rxZk
+
-

پرداخت افزایش حقوق مستمری‌بگیران تامین‌اجتماعی در انتظار دستور دولت

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: اگر بتوانیم مصوبه هیأت وزیران را بگیریم، افزایش حقوق امسال از اردیبهشت‌ماه پرداخت می‌شود. محمد حسن زدا افزود: هیأت مدیره، جامعه کارگری، کارفرمایی و بانک رفاه پای کار آمدند تا با هماهنگی و استفاده از خرد جمعی مشکلات زیادی را رفع کنند. وصول ۳ هزار میلیارد تومان مازاد در بخش بیمه‌ای کار سختی بود که امکان پذیر شد. همچنین هزار میلیارد هم در بخش درمان صرفه جویی اتفاق افتاد که باعث شد تا سازمان از بحران نجات پیدا کند. زدا با بیان اینکه در بانک رفاه نیز فشار روی همکاران ما وجود داشت، تصریح کرد: برای نخستین بار در سال ۹۷، شستا ۴۰۰۰ میلیارد تومان سود به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرد. همچنین در اسفندماه نیز ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پرداختی داشتیم. مجموعه این آمار نشان می‌دهد کار جهادی در سازمان تأمین اجتماعی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه میزان مستمری سال ۹۸ نیز از سوی کانون پیشنهاد داده شد، ادامه داد: همه متوجه شرایط اقتصادی هستیم و به کانون پیام دادیم تا با توجه به تابع بودن بودجه سازمان و شورای‌عالی کار، میزان مستمری را تعیین کند اگرچه این میزان افزایش نمی‌تواند سفره‌های مردم را رنگین‌تر کند اما تلاش کردیم تا جای ممکن قدرت خرید مردم را حفظ کنیم. سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا اگر افراد پرداخت‌های منظمی دارند به همان میزان دریافت منظمی نیز داشته باشند، ادامه داد: به همین منظور گفتمان‌سازی را آغاز کردیم و با جلسات هم‌اندیشی و شنیدن انتقاد دوستان، نکات مهم و مثبتی را نیز به‌دست آوردیم تا بتوانیم این انتقادات را برطرف کنیم.
زدا با بیان اینکه باید در سال ۹۸ تشکیلات سازمان تأمین اجتماعی بازنگری شود، ادامه داد: باید سازمان تأمین اجتماعی را پویا و چابک کنیم. در عین حال بودجه کشور و بودجه سازمان در سال جدید به بهترین شکل ممکن تنظیم شده است. امسال باید ۵۰ هزار میلیارد تومان را براساس برنامه‌ای که داریم از دولت وصول کنیم، البته همانطور که می‌دانید دولت از نظر نقدینگی در سطحی نیست که این مبلغ را به شکل نقدی پرداخت کند. به همین دلیل پروژه‌هایی را تعریف کردیم تا این مبلغ به شکل غیرنقدی وصول شود. زدا با اشاره به اینکه نظام تأمین اجتماعی بیسمارکی معتقد است که مسئله تولید را باید به کارفرمایان بسپارند و بخش تأمین اجتماعی را بر عهده سازمان متولی آن قرار دهند، توضیح داد: در ایران نیز این سیستم به همین شکل است و هم‌اکنون ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش این سازمان قرار دارند. به گفته وی یک میلیون و ۲۰۰ هزار کارفرما و ۱۴ میلیون بیمه شده نیز تحت پوشش این سازمان قرار دارند و بودجه تأمین اجتماعی برای امسال ۱۲۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است.(مهر)

 

این خبر را به اشتراک بگذارید