از زمان آغاز طرح نهضت ملی مسکن و تصویب قانون جهش تولید مسکن پس از سال۱۴۰۰، بیش از ۵میلیون نفر ثبتنام کردهاند. از این تعداد، حدود یکمیلیونو۵۰۰هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند که از میان آنها حدود ۸۵۰هزار نفر وارد فرآیند سپردهگذاری و واگذاری واحدها شدهاند.
آنطور که وزیر راهوشهرسازی اعلام کرده، حدود ۷۰هزار واحد مسکونی بهطور قطعی تحویل مردم شده است.
فرزانه صادق اظهار کرد: از ۸۵۰هزار واحد در حال ساخت، حدود ۵۰۵هزار واحد به شبکه بانکی متصل شده و در این میان بیش از ۱۴۰هزار واحد در طول یک سال گذشته با پیگیری بانک مرکزی و شخص آقای دکتر فرزین به شبکه بانکی وصل شدهاند. البته هنوز بیش از ۳۰۰هزار واحد به شبکه بانکی متصل نشده است.
وزیر راهوشهرسازی تأکید کرد که با تداوم همکاری بانکها و پیگیری وزارتخانه، روند پرداخت تسهیلات و واگذاری واحدهای حمایتی شتاب بیشتری خواهد گرفت.
عضو کابینه دولت چهاردهم با اشاره به اینکه رشد قیمت بازار مسکن از تورم سال گذشته پایینتر بوده است، یکی از چالشهای مردم در کلانشهرها را خرید و اجارهبهای مسکن عنوان کرد.
وی با بیان اینکه تکمیل ۸۵۰هزار واحد وظیفه دولت است، گفت: این ۸۵۰هزار واحد بعضا واحدهایی بودند که تخصیص زمین نشده بودند. ما در دولت چهاردهم تلاش کردیم روند آمادهسازی این واحدها را سرعت دهیم؛ بعضا نیز زمین واگذار شده بود، اما بعد از آمادهسازیها در نحوه پرداخت وام بانکی و مشارکت مدنی مشکلاتی وجود داشت که در جلسات شورایعالی مسکن تلاش کردیم موانع را رفع کنیم تا پرداخت تسهیلات و آمادهسازیها تسریع شود.

شنبه 24 آبان 1404
کد مطلب :
267099
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/wm0Y8
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved