
در این مقاصد گردشگری دلی از عزا دربیاورید
پاتوقهای خوشمزه پایتخت

بیست و چهارم مهر، روز غذا در تقویم جهانی است؛ روزی که توجه مردم دنیا به غذا بهعنوان اولویت زندگی بشر جذب میشود. اما حالا دیگر غذا در جوامع توسعهیافته نه فقط یک نیاز اولیه، بلکه بهانهای برای توجه به فرهنگ، آداب و رسوم و گردشگری است. تنوع گسترده غذا از جنوب تا شمال کشورمان، گردشگری با محور غذا را به فرصتی برای معرفی آداب و رسوم اقوام و تنوعبخشیدن به فضاهای تفریحی تبدیل کرده است. در تهران هم پاتوقهای شکمگردی متنوعی وجود دارد؛ از گذرهای غذا گرفته تا راستههای غذای خیابانی، عمارتهای تاریخی که به کافه و رستوران تبدیل شدهاند و فودتراکها و فودهالهای مدرن با معماری متفاوت. «روز هفتم» این شماره، راهنمای گشت وگذار با محوریت غذا و توصیههایی برای پیدا کردن پاتوقهای خوشمزه در تهران است.