• شنبه 12 مهر 1404
  • السَّبْت 11 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 04
شنبه 12 مهر 1404
کد مطلب : 264357
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/yrovw
+
-

جزئیات انفجار در دانشگاه تهران

حادثه
جزئیات انفجار در دانشگاه تهران

انفجار در دانشکده فنی دانشگاه تهران حادثه هولناکی را رقم زد و موجب جان‌باختن یکی از دانشجویان و مجروح شدن 2دانشجوی دیگر شد.
به گزارش همشهری، این حادثه ساعت 14:10 روز پنجشنبه در آزمایشگاه محمود نیلی احمدآبادی دانشکده فنی دانشگاه تهران اتفاق افتاد. علی‌حسین رضاییان، معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره این حادثه گفت: آزمایشگاه دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دکتر محمود نیلی احمدآبادی به‌دلیل انفجار کپسول هیدروژن دچار آتش‌سوزی شد و آزمایشگاه کاملا آسیب دید و دیوارها و شیشه‌ها دچار خسارت بسیار زیادی شد.
این حادثه زمانی رخ داد که شماری از دانشجویان در آزمایشگاه حضور داشتند و شدت حادثه موجب جان‌باختن یکی از آنها شد. شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس تهران درباره آسیب‌دیدگان این حادثه گفت: به‌دنبال این حادثه بلافاصله یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۴ دستگاه آمبولانس و 3 دستگاه موتورلانس راهی محل شدند. یک نفر به‌علت شدت جراحت وارده جان خود را از دست داده و 2نفر نیز مصدوم شده بودند که به مرکز درمانی انتقال یافتند.‌از سوی دیگر سیدجلال ملکی، سخنگوی آتش‌نشانی تهران نیز درباره ابعاد این حادثه گفت: محل حادثه ساختمانی 2طبقه با کاربری آموزشی بود که در طبقه همکف آن یک آزمایشگاه قرار داشت. در این آزمایشگاه، سیلندر هیدروژن به‌طور ناگهانی منفجر و بر اثر آن بخشی از دیوارها و پنجره‌های آزمایشگاه تخریب شد. به‌رغم خسارات وارد شده این حادثه منجر به شعله‌وری و حریق نشد و همکارانم به ایمن‌سازی محل حادثه پرداختند.‌در شرایطی که این انفجار یک قربانی گرفته بود، ساعتی پس از حادثه از بیمارستان خبر رسید که وضعیت 2مصدوم حادثه پایدار است. سیدمصطفی موسوی، مسئول تیم عملیاتی اورژانس در این‌باره گفت: بسته به شرایط بیمار ممکن است که بعضاً وضعیتشان تغییر کند ولی در این مورد جای نگرانی نیست و مصدومان وضعیت پایداری دارند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید