• شنبه 22 شهریور 1404
  • السَّبْت 20 ربیع الاول 1447
  • 2025 Sep 13
شنبه 22 شهریور 1404
کد مطلب : 262926
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/PZZ3w
+
-

دنیل دی‌لوئیس سکوتش را شکست

چرا بازنشسته شدم، چرا بازگشتم؟

چرا بازنشسته شدم، چرا بازگشتم؟

بازیگر برنده ۳اسکار پس از ۸سال بازنشستگی، درباره دلایل این تصمیم صحبت کرد. به گزارش مهر به نقل از ورایتی، دنیل دی-لوئیس برای نخستین بار درباره تصمیم خود برای پایان دادن به بازنشستگی از بازیگری پس از ۸سال و بازی در فیلم «شقایق نعمانی» به کارگردانی پسرش رونان سخن گفت.
دی-لوئیس پیش از اکران جهانی «شقایق نعمانی» در جشنواره فیلم نیویورک در مصاحبه با رولینگ استون گفت به این دلیل از بازنشستگی درآمد که کمی غمگین بود. وی افزود: می‌دانستم رونان قرار است به فیلمسازی ادامه دهد و من از آن کناره‌گیری می‌کردم. با خودم فکر کردم آیا زیبا نیست که بتوانیم کاری با هم انجام دهیم و راهی برای مهار کار پیدا کنیم و کاری باشد که به تمام جوانب یک تولید بزرگ نیازی نداشته باشد؟
دی-لوئیس در فیلم «شقایق نعمانی» نقش فردی گوشه‌گیر را بازی می‌کند که در جنگل‌های شمال انگلستان زندگی می‌کند. زندگی او زمانی زیر و رو می‌شود که برادرش (با بازی‌ شان بین) از راه می‌رسد و مجبورش می‌کند با گذشته مرموزش روبه‌رو شود. ساموئل باتملی، صفیه اوکلی-گرین و سامانتا مورتون دیگر بازیگران این فیلم هستند. این بازیگر اعتراف کرد وقتی در حال بررسی این بود که آیا در فیلم «شقایق نعمانی» بازی یا فقط در نوشتن فیلمنامه همراهی کند، درباره بازگشت دوباره به دنیای عمومی تردیدهایی داشت. اما پسرش رونان تکلیف او را روشن کرد، زیرا به‌صراحت گفت اگر او نباشد، وی هم این کار را نخواهد کرد. دی-لوئیس درباره نگرانی‌هایی که منجر به بازنشستگی‌اش شد گفت: یک جور اضطراب درباره تعامل مجدد با حرفه فیلمسازی بود. این کار همیشه چیزی بود که من عاشقش بودم. من هرگز، هرگز از دوست داشتن آن دست نکشیدم. اما با جنبه‌هایی از سبک زندگی که با آن همراه بود، هرگز کنار نیامدم و از روز اولی که شروع به کار کردم تا امروز چیزی در این فرایند وجود دارد که در پایان آن احساس پوچی می‌کنم. منظورم این است که من به‌خوبی با آن آشنا بودم. فهمیدم که همه اینها بخشی از فرایند است و در نهایت یک بازسازی وجود خواهد داشت و فقط در آخرین تجربه یعنی «رشته خیال» بود که کاملا احساس کردم که دیگر آن بازسازی وجود نخواهد داشت و احتمالا باید از بازی دوری کنم، زیرا چیز دیگری برای ارائه نداشتم.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید