• پنج شنبه 9 مرداد 1404
  • الْخَمِيس 5 صفر 1447
  • 2025 Jul 31
پنج شنبه 9 مرداد 1404
کد مطلب : 260356
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xvGml
+
-

روغن دانه‌ها برای سلامت ما مضر هستند؟

سال‌هاست استفاده از روغن دانه‌ها در کشورمان رواج یافته و جایگزین روغن جامد شده است، با این حال بحث بر سرسالم بودن آنها بسیار بالاست. روغن دانه‌ها ذاتا مضر نیستند و درصورت مصرف متعادل می‌توانند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند. اگرچه برخی نگرانی‌ها در مورد محتوای بالای امگا ۶ و پتانسیل اکسیداسیون آنها وجود دارد، شواهد علمی به‌طور قاطع از این ایده که مصرف متعادل آنها منجر به بیماری‌های مزمن می‌شود، پشتیبانی نمی‌کنند. بهتر است مصرف این روغن‌ها را با سایر چربی‌های سالم متعادل کنید و درصورت امکان، انواع کمتر فرآوری شده را انتخاب کنید. روغن کانولا (معروف به روغن کلزا)، روغن ذرت، روغن دانه پنبه، روغن هسته انگور، روغن سویا، روغن آفتابگردان، روغن گلرنگ، روغن سبوس برنج و روغن بادام زمینی معروف‌ترین روغن دانه‌ها هستند. برخی از روغن‌های دانه‌ای، اگر فرآیند تصفیه انجام نمی‌شد، سرشار از ویتامین E و فنول بودند، اما معمولا برای بهبود طعم، رنگ و ماندگاری، بسیار فرآوری می‌شوند.

این خبر را به اشتراک بگذارید