دستگیری قاچاقچی سوخت با گردش مالی 530 میلیارد تومانی
ماموران مرزبانی با دستگیری سرباند قاچاق سوخت در آبهای خلیجفارس به تجارت میلیاردی او پایان دادند.
بهگزارش همشهری، چند روز پیش مأموران مرزبانی هرمزگان در جریان گشت دریایی، شناوری را توقیف کردند که حامل سوخت قاچاق بود. مأموران با توقیف این شناور ضمن کشف 650هزار لیتر سوخت قاچاق، فردی را دستگیر کردند که سرباند قاچاق سوخت در آبهای جنوب بود.
سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی انتظامی در تشریح فعالیت این مرد گفت: این فرد سوخت را از کشور خارج و در کشورهای حاشیه خلیجفارس میفروخت. او در کشور امارات یک شرکت تجاری تاسیس کرده بود که پس از قاچاق سوخت، به وسیله آن پولشویی انجام میداد.
سردار گودرزی داراییهای این قاچاقچی مخوف را چند منزل در هرمزگان، شیراز و امارات به ارزش بالغ بر 100میلیارد تومان، 12دستگاه خودروی لوکس خارجی به مبلغ 30میلیارد تومان و 5 فروند شناور فعال به ارزش 150میلیارد تومان برشمرد و گفت: وی از ابتدای سال تا چند روزگذشته 530میلیارد تومان گردش مالی داشته است.
فرمانده مرزبانی انتظامی با تأکید بر اینکه قاچاق سوخت در کشور سازماندهی شده است، گفت: ساختار مافیایی منسجمی برای قاچاق سوخت در کشور وجود دارد؛ بهگونهای که طبق آمارها، امسال میزان سوخت قاچاق کشف شده در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است.
وی درباره عملکرد مرزبانی برای شناسایی و دستگیری قاچاقچیان سوخت، افزود: مرزبانی کشور در 7ماه گذشته، 446سرباند قاچاق سوخت را که بیشتر در دریا بوده است، شناسایی و در این رابطه 28باند قاچاق را نیز منهدم کرده است. سردار گودرزی با بیان اینکه قاچاق سوخت در جنوب کشور بهخصوص هرمزگان افزایش داشته است و این امر بهدلیل کوتاهی و مشکلات دستگاههای مربوطه است، تصریح کرد: بارها به مسئولان مربوطه اعلام شده است که چند هزار شناور بیهویت در دریای شمال و جنوب وجود دارد که نظمبخشی به آنها بسیار سخت است و باید جلوی آنها گرفته شود؛ برای مثال برای برخورد با برخی از این قاچاقها که از معابر رسمی صورت میگیرد، خیلی به ما این ایراد گرفته میشود که جلوی خودروهایي را که باک اضافه دارند، نگیرید؛ حال آنکه منافع برخی افرادی که در این حوزه هستند در بینظمی است؛ به این معنی که همه سیستمها در کشور موجود است اما مشکل این است که این سیستمها به یکدیگر متصل نیستند.