• دو شنبه 23 تیر 1404
  • الإثْنَيْن 18 محرم 1447
  • 2025 Jul 14
پنج شنبه 17 آبان 1403
کد مطلب : 239791
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/lOrBr
+
-

نكته بازی

عجیب بود آقای موسیمانه!
پیتسو موسیمانه در فوتبال ایران تازه‌وارد است و طبیعتا از نظر فنی حالا‌حالاها باید به او زمان داد تا عیارش را نشان بدهد. انصافا هم او تا اینجا خیلی اظهارنظر پرت و بیراهی نداشته که قرار باشد مهمان این ستون شود. با این حال، مربی آفریقایی چراغ اول را بعد از بازی با الهلال روشن کرد. موسیمانه پس از شکست سنگین استقلال در این مسابقه گفت: «سرمربیگری در تیمی مثل الهلال کار آسانی است. آنجا نیازی نیست به بازیکنان شیوه صحیح سانتر‌کردن و گل‌زدن را بیاموزید.» حالا اینکه بعضی بازیکنان استقلال سانتر‌کردن و پاس‌دادن بلد نیستند یک بحث دیگر است ولی آن‌طرف حرف موسیمانه واقعا عجیب است. یعنی چه سرمربیگری الهلال راحت است؟ خب اینطوری لابد هدایت رئال‌مادرید و منچسترسیتی مثل آب خوردن می‌ماند! طبیعتا هر‌‌قدر تیمی بزرگ‌تر و پرستاره‌تر باشد، توقع از مربی آن هم بالاتر است و فرصت کمتری برای لغزش دارد. اتفاقا فشار کار در آن باشگاه‌ها بسیار بالاتر است.

حاشیه دارد، اما...
یکی از نکات مهم در مواجهه با بازیکنان فوتبال این است که بتوانیم شخصیت حقیقی و حرفه‌ای آنها را جدا کنیم. به‌طور مثال، کنعانی‌زادگان فوتبالیست پرحاشیه‌ای است و بارها هم نقدش کرده‌ایم که البته حقش بوده، گوارای وجود! با این حال از نظر فنی باید اذعان کرد او مدافع بسیار خوبی است؛ بازیکنی که با وجود سابقه پارگی رباط صلیبی، در این سال‌ها جزو بهترین مدافعان فوتبال ایران بوده و تقریبا نظر مثبت تمامی مربیانش را جلب کرده است. اینها را گفتیم تا یادآوری کنیم طی هفته‌های اخیر جای خالی کنعانی در پرسپولیس خیلی به چشم آمده. او ضمن مهارت در مسائل دفاعی، در زمینه بازیسازی از عقب زمین هم جزو خوب‌های فوتبال ایران است. در 2مسابقه اخیر پرسپولیس مقابل استقلال‌خوزستان و الغرافه، اشتباهات جانشین او یعنی پورعلی‌گنجی باعث شده غیبت کنعانی به‌شدت جلب توجه کند. گنجی هم البته مدافع بدی نیست اما بعد از مصدومیت هنوز با نسخه مطلوبش فاصله زیادی دارد.

این شوخی را دیگر نکنید!
حقیقت تلخ این است که فوتبال ایران در این سال‌ها عقبگرد زیادی داشته. نمونه‌اش را به‌راحتی می‌توانید در مورد علیرضا جهانبخش ببینید؛ کاپیتان تیم ملی که سر از هیرنفین، تیم چهاردهم لیگ هلند در آورد. سردار آزمون هم البته مثال خوب دیگری است؛ ستاره‌ای که قید رم و لورکوزن را زد و به لیگ امارات آمد. حالا اما رسانه‌های عربی نوشته‌اند باشگاه شباب‌الاهلی که آزمون را در اختیار دارد، در حال مذاکره با اینتر و مهدی طارمی است تا مهاجم بوشهری را هم به خدمت بگیرد. البته که میزان جدی‌بودن این خبرها مشخص نیست اما امیدواریم این یکی دیگر شوخی باشد و تنها لژیونر ایرانی شاغل در بخش معتبر فوتبال اروپا، به آسیا برنگردد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید