• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
چهار شنبه 16 فروردین 1402
کد مطلب : 188478
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/1jY7o
+
-

عدد خبر/65.5 درصد

65.5 درصد میزان رشد سفرهای نوروز‌1402 در حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی بود و به اعلام وزارت راه‌وشهرسازی، در مقایسه با سال گذشته، 3.5درصد افزایش سفر در بخش جاده‌ای، 30درصد افزایش سفر در بخش ریلی، 20درصد افزایش سفر در ناوگان هوایی و 12درصد افزایش سفر در ‌تردد دریایی اتفاق افتاده است.

80 درصد
مبلغ تسهیلات نوسازی در بازآفرینی شهری و قانون جهش مسکن با توافق وزارتخانه‌های میراث‌فرهنگی و راه‌وشهرسازی درصورت تأیید شورای پول و اعتبار، به مرمت و مقاوم‌سازی بناهای موجود در بافت‌های تاریخی کشور که 33هزار هکتار از پهنه‌های شهری کشور را دربرمی‌گیرد، اختصاص می‌یابد. این اقدام با هدف حفاظت از بافت‌های تاریخی و حمایت از ساکنان صورت گرفته است.

261 هزار
بازدید در نوروز‌1402 از تخت‌جمشید انجام شد و بدین‌ترتیب این محوطه تاریخی کشور در صدر بازدیدهای نوروزی از پایگاه‌های ملی و جهانی میراث فرهنگی قرار گرفت. پس از تخت‌جمشید، میدان نقش‌جهان اصفهان، باغ فین کاشان و محوطه میراث جهانی پاسارگاد در رتبه‌های دوم تا چهارم پر‌بازدیدترین محوطه‌های تاریخی کشور قرار گرفتند.‌



 

این خبر را به اشتراک بگذارید