از مهمترین دغدغههای اصلی در سفر خورد و خوراک است که اگر کوچکترین بیاهمیتی نسبت به آن اتفاق بیفتد، ممکن است کل سفر را تحتالشعاع قرار دهد و به نوعی سفرتان همچون زهر تلخ شود. در روزهایی که قرار است خارج از منزل و به دور از روزمرگیهای معمول غذا بخورید، سعی کنید همه موارد کوچک و بزرگ را درنظر بگیرید تا با مشکلات بعدی روبهرو نشوید. در سفر زمان و مکان هم دستخوش این تغییر میشوند و مستقیم روی خورد و خوراک تأثیر میگذارد که باید مدیریت شود. در ادامه به برخی از موارد مهم که ممکن است در سفر مشکلاتمان را افزایش دهند اشاره میکنیم.
عادات غذایی
در روزهای سفر هر چقدر هم برنامهریزی دقیقی برای خودتان داشته باشید، عواملی غیرارادی سر راهتان قرار میگیرد که تمام برنامه را تغییر میدهد. پس نباید خیلی پایبند به عادتهای روزمره غذایی باشید و سعی کنید گزینههایی برای مواجهه با موارد احتمالی داشته باشید.
غذای همراه
حتیالمقدور چند وعده غذای خشک و فاسدنشدنی همراه داشته باشید. حتی میتوانید برای روز اول سفر اگر برنامه مشخصی برای غذا ندارید، از خانه یک وعده همراه داشته باشید.
فاصله وعدهها
زمانبندی وعدههای غذایی ممکن است در سفر تغییر کند. بهتر است باتوجه به مسیر و مسافتی که قرار است طی کنید، از قبل زمان و مکان این وعدهها را مشخص و برای آن برنامه ریزی کنید.
رستورانها
همیشه این سؤال که رستوران خوب و مطمئن کجاست در سفر بسیار تکرار میشود. شهرها و مکانهایی که در مسیرتان قرار دارد را از قبل مشخص کنید و رستورانهای خوب آن را پیدا کنید. البته اهالی منطقه هم در این موارد کمک بزرگی میتوانند انجام دهند.
پختوپز
اگر حوصله و فرصت پختوپز در مسافرت را دارید، شک نکنید، سادهترین غذایی که توسط خودتان آماده شود، قطعاً از اکثر غذاهای آماده بهتر خواهد بود. لازمه آشپزی در سفر، داشتن تجهیزات لازم و همچنین مکان و زمان مناسب آن است.
غذای مانده
برخی مواقع برای صرفهجویی یا پرهیز از اسراف، ممکن است بخواهید غذای یک وعده را برای وعده دیگر نگه دارید. در طول سفر به هیچوجه پیشنهاد نمیشود که از غذای مانده- حتی در یخچال- استفاده کنید.
پنج شنبه 5 آبان 1401
کد مطلب :
175192
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/mwwPp
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved