تا به حال به این فکر کردهاید که موفقیت چیست؟ البته نیازی به فکرکردن نیست و رسانهها و شبکههای اجتماعی مجازی این کار را پیشاپیش برای ما انجام دادهاند.
اگرچه امروزه فیلم و سریالهای بسیاری در حوزه کودک و نوجوان ساخته میشود اما هنوز خاطره برخی از فیلم و سریالهای دهههای گذشته بهویژه دهههای ۶۰ و ۷۰ همچنان در دلها زنده است.
در کوچه یخچال همه ابوطالبها را میشناختند. آنها 7برادر بودند که از صبح با پای برهنه در زمین خاکی کمپ آمریکاییها دنبال توپ میدویدند و بچههای محل را به ضیافت فوتبال در تنها زمین خاکی محدوده میدان راهآهن دعوت میکردند.
برای علاقهمندان سریالهای تلویزیونی بهویژه برنامههای طنز، «داریوش سلیمی» نام و چهرهای آشناست. سریالهای «نوروز رنگی» و «افرا» ازجمله آخرین کارهای سلیمی در تلویزیون در 2ژانر مختلف و متفاوت یعنی طنز و درام است که با استقبال بینندگان هم روبهرو شد.
عجیب نیست که بزرگترین هدف یک دختر جوان این روزها چپ کردن ماشین باشد؟ البته که عجیب است! اما اگر این دختر جوان دهههشتادی، حدیثه سعیدپناه، پرکارترین زن بدلکار سینمای ایران باشد، دیگر این هدف چندان عجیب بهنظر نمیرسد.
یک روز کلید خانه را روی در جا میگذارد، روز دیگر نام همکارش را به یاد نمیآورد، پرداخت قبضها را فراموش میکند، از یاد میبرد که قرار بوده به یکی از دوستانش تلفن کند.
حکایت زندگی رافائلا سیلوا، جودوکار معروف برزیلی، از آن داستانهای عجیب و جالب است که میتواند تا سالها برای افراد ناامید و بیانگیزه تعریف شود تا بدانند چطور در عین ناباوری، دختری از یک محله فقیرنشین پایتخت برزیل، به مدال طلای المپیک رسید.
در دهه 20که فوتبال در پایتخت هنوز در کوچه پسکوچهها و زمینهای خاکی دنبال میشد و هیچ اثری از تیمهای باشگاهی نبود، علی داناییفرد محله به محله و کوچه به کوچه سراغ فوتبالیستهای آیندهدار را میگرفت. او خودش محصول فوتبال محلات بود.