• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
سه شنبه 18 تیر 1398
کد مطلب : 64873
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/VBKW
+
-

آمازون به‌دنبال مجوز پرتاب 3236ماهواره

آمازون به‌دنبال مجوز پرتاب 3236ماهواره

شرکت آمازون به‌صورت رسمی درخواست مجوز پرتاب 3236ماهواره را از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا کرده تا گام مهمی در راستای پروژه تأمین اینترنت ماهواره‌ای خود بردارد.
براساس گزارش انگجت، بر مبنای درخواستی که شرکت آمازون به FCC ارائه کرده، این شرکت قصد دارد این ماهواره‌ها را برای تأمین اینترنت در مناطق مختلف جهان در ۹۸مدار از ۵۸۹ تا ۶۲۹کیلومتری زمین قرار دهد.
براساس گزارش‌های منتشرشده این شرکت قرار است از فرکانس‌های باندKA در این ماهواره‌ها استفاده کند. باندKA که فرکانس‌هایی از 27 تا 40گیگاهرتز را شامل می‌شود بیشترین کاربرد را در ماهواره‌های ارتباطات تجاری دارد. آمازون همچنین در درخواست خود خواستار استفاده از فناوری ضد‌تداخل (anti-interference) برای بهبود خدمات اینترنت شده است.

در رقابت با اسپیس‌ایکس
چندی پیش بود که آمازون برای نخستین‌بار برنامه خود را برای راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای اعلام کرد. این شرکت در واقع رقابت نزدیکی با اسپیس‌ایکس دارد که پروژه مشابهی را دنبال می‌کند. آمازون برای تبادل اطلاعات میان این ماهواره‌ها و زمین، ۱۲ایستگاه اختصاصی در کشورهای مختلف دنیا احداث خواهد کرد تا با این راهکار بتواند امکان دسترسی به اینترنت را به تمام ساکنان زمین، به‌خصوص کشورهای محروم و در حال توسعه بدهد.
هم‌اکنون در بسیاری از کشورهای جهان این خدمات‌دهنده‌های اینترنت ازجمله آی‌اس‌پی‌ها و اپراتورهای موبایل هستند که تأمین‌کننده دسترسی به اینترنت هستند. پیش‌بینی‌ها اما این است که تا چند سال دیگر شرایط تغییر می‌کند و کاربران برای دسترسی به اینترنت، محدود به شرکت‌های واقع در محدوده جغرافیایی خود نخواهند بود. چندی پیش شرکت وان‌وب هم نخستین قدم عملی در این رابطه را برداشت.

اسپیس‌ایکس اعلام کرده که بین سال‌های 2019 تا 2024، 12هزار ماهواره به فضا خواهد فرستاد که 4425عدد از آنها در ارتفاع 1130کیلومتری و 7518ماهواره دیگر نیز در ارتفاع 321کیلومتری از سطح زمین قرار می‌گیرند تا محدوده‌های فرکانسی مختلف را پوشش دهند. فیسبوک هم یکی از شرکت‌های فعال در این زمینه است. چندی پیش نشریه وایرد اسنادی از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا(FCC) به‌دست آورده بود که تأیید می‌کرد فیسبوک حداقل از ۲سال قبل به‌دنبال مجوزهای لازم برای یک ماهواره تازه بوده است. براساس این اسناد این ماهواره قرار است ارتباطات اینترنتی پهن‌باند را در اختیار «نواحی محروم و نیمه‌محروم» دنیا قرار دهد. فیسبوک در این رابطه اعلام کرده است: با اینکه اکنون هیچ جزئیاتی درباره این پروژه نمی‌توانیم به اشتراک بگذاریم، اما باور داریم که تکنولوژی اینترنت ماهواره‌ای یکی از پایه‌های اصلی زیرساخت پهن‌باند در آینده خواهد بود. این تکنولوژی باعث می‌شود بتوانیم ارتباط پهن‌باند را به مناطق روستایی بیاوریم؛ مناطقی که در آنها سرعت اینترنت پایین است یا اینترنت ندارند.

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :