تردد روزانه 300 هزار نفر بین کرج و تهران
رئیس سازمان حملونقل ریلی کرج با اشاره به طرح قبلی این سازمان برای ایجاد محل دپوی قطارهای مترو در ضلع جنوبی دانشگاه خوارزمی گفت: پس از بررسیهای کارشناسی، مشخص شد که این موضوع توجیه فنی ندارد و منتفی شده است.
به گزارش ایسنا «علیاصغر صلواتی» در بازدید رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه خوارزمی از پروژه قطار شهری کرج گفت: راهاندازی مترو بهترین راهحل برای سهولت تردد شهروندان است.
وی ضمن تشریح کامل روند ساخت و اجرای مترو بر لزوم همکاری متقابل بین دانشگاه و مجموعه شهرداری بهخصوص سازمان قطار شهری تاکید کرد و گفت: دانشگاه جزو جداییناپذیر طرحهای شهری است و حضور اساتید و خبرگان علمی در همه طرحها لازم و پشتوانه علمی پروژههاست.
وی به یکی از طرحهای انتقادبرانگیز سازمان قطار شهری کرج برای ایجاد محل دپوی قطار در ضلع جنوبی دانشگاه خوارزمی اشاره و اعلام کرد: در پی بررسیهای کارشناسی و تخصصیتر، معلوم شد که از لحاظ فنی این امر توجیه نداشته و ارتفاع سطح زمین دانشگاه تا محل مورد نظر بسیار متفاوت است و عملاً گزینه زمین دانشگاه خوارزمی برای محل دپوی قطار شهری به اولویتهای بسیار پایین و منتفی تبدیل شده و محل دیگری برای این امر در نظر گرفته شده است.
وی راهاندازی خطوط مترو در کرج را گامی در راستای پایین آوردن ترددهای شهری با وسایل شخصی دانست و گفت: مسافران روزانه بین کرج و تهران که به حدود ۳۰۰ هزار نفر میرسند در آینده با فراغ بال تردد میکنند که در چنین شرایطی مصرف انرژی کاهش مییابد و شرایط آزادسازی پارکینگ در تهران هم بهتر میشود.
در ادامه رئیس دانشگاه خوارزمی توانمندی دانشگاه را بینظیر دانسته و توان علمی و آزمایشگاهی دانشگاه را در خدمت مسائل مدیریتی و عملیاتی شهر یاد کرد و حضور خود و مدیران را در مجموعه قطار شهری در ابتدا گامی برای همراهی و همکاری علمی و عملیاتی و تکلیفی شهروندی همچنین ارائه نظرات نو و کارشناسیشده اساتید و نخبگان دانشگاه در طرحهای شهری، فنی، حوزه اجتماعی، جامعهشناسی و اقتصادی ذکر کرد.
«عزیزالله حبیبی» بازخوانی طرح دانشکده مترو را در شرایط کنونی مفید دانست و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه مجوزهای مرتبط را در سنوات قبل را پیگیری کرده، امید است بتوان با حضور مسئولان امر و اساتید دانشگاه به نتایج خوبی برسیم.
رئیس دانشگاه خوارزمی اقدامات صورتگرفته در سنوات قبل در قبال دانشگاه را نامقبول خواند و گفت: توقع میرفت مجموعه شهری و مدیران وقت دانشگاه بیشتر به سمت توسعه دانشگاه پیش میرفتند، کاری که امروز ما در بحث توسعه دانشگاه مصمم هستیم و امیدواریم آیندگان در خصوص ما قضاوتی خوب کنند که جمع ما عامل توسعه و رشد فرهنگ و علم و پژوهش در منطقه بودهایم.