توصیههای بهداشتی روزهای پس از وقوع سیل
وقوع سیل، جدای از آسیبهای جانی و مالی تبعات بهداشتی نیز در پی دارد که تا هفتهها پس از وقوع این بلای طبیعی میتواند ادامه داشته باشد. به گفته کارشناسهای این حوزه برای نمونه احتمال بروز بیماریهای عفونی چون وبا و هپاتیت A پس از وقوع سیل وجود دارد و بنابراین تمام افراد اعم از امدادگر و مددجو باید نکات پیشگیرانه را رعایت کنند. برای پیشگیری از ابتلا به این بیماریها مواد خوراکی و غذایی را که به آب سیل آلوده شدهاند در حد توان دور بریزید. در مقابل برای حفظ سلامتی و بهدلیل احتمال آلودگی مواد غذایی، از غذاهای کنسرو شده و آب معدنی یا از آب جوشیده سرد شده استفاده کنید. همچنین پس از وقوع سیل احتمال شیوع بیماریهای عفونی مانند عفونتهای دستگاه گوارش از انواع میکروب و ویروسها نیز وجود دارد که باید مراقبتهای بهداشتی فردی و عمومی و بهداشت آب و غذا به عمل آید و دستها را مرتب با آب و صابون بشویید.