• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
شنبه 1 دی 1397
کد مطلب : 41732
+
-

سرمازدگی، تولید گردو را کاهش داد

سرمازدگی، تولید گردو را کاهش داد

مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: بر پایه گزارش‌ها، تولید گردوی امسال در 171هزار هکتار باغ به سبب سرمازدگی حتی به 200هزار تن نرسید که از میزان پیش‌بینی شده 200هزار تن کمتر است. شکرالله حاجی‌وند در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: سرمازدگی به شاخه‌های جوان و سرشاخه‌های درخت گردو آسیب وارد می‌کند و درخت برای 2 سال پیاپی محصول نمی‌دهد. وی ادامه داد: به‌دلیل اهمیت تولید گردو در کشور، تکنیک پیوند و سرشاخه‌کاری ارقام مقاوم به سرما در اولویت فعالیت‌ها قرار گرفت و همچنان ادامه دارد. حاجی‌وند خاطرنشان کرد: برای سرشاخه‌کاری گردو، سرشاخه، پیوندک و اندام تکثیری نیاز است که این کار با ایجاد باغ‌های مادری و زنجیره تولید گردو در کشور ازجمله نهال‌کاری گردو درحال انجام است؛ به‌طوری که در تویسرکان همدان زنجیره تولید نهال گواهی شده گردو از سال 1396کلید خورد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید