• یکشنبه 27 مهر 1404
  • الأحَد 26 ربیع الثانی 1447
  • 2025 Oct 19
شنبه 26 مهر 1404
کد مطلب : 265302
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/kZ2Rx
+
-

می‌دانی خیلی وقت نداری؟

پرسپولیس در حالی به مصاف خیبر می‌رود که هاشمیان برای حفظ جایگاهش زمان زیادی ندارد

می‌دانی خیلی وقت نداری؟

شاید به‌جرأت بتوان گفت همین که وحید هاشمیان امروز هم سرمربی پرسپولیس است و با این تیم به خرم‌آباد رفته، خودش یک معجزه محسوب می‌شود! تیم او اصلا خوب بازی نمی‌کند و با آنکه فرصت اردوی خارجی و زمان کافی برای تطبیق با شرایط را داشته، خروجی محصول به هیچ‌وجه چنگی به دل نمی‌زند. هاشمیان از روی واقعیت یا تعارف، در تمام طول این مدت بارها از عملکرد مدیریت باشگاه هم تمجید کرده و بنابراین امروز بهانه چندانی برای خودش باقی نگذاشته است. با وجود این، چنان که می‌دانید، پرسپولیس از 6بازی ابتدایی خود در لیگ بیست‌وپنجم تنها صاحب یک برد شده و 5دیدار دیگر را که از قضا همگی در تهران برگزار شده‌اند، با نتیجه مساوی به پایان برده است.
این، طبیعتا نتیجه مطلوبی برای هواداران نیست؛ به‌خصوص که پرسپولیس فوتبال خوبی هم بازی نمی‌کند و در همان یک پیروزی که دربرابر سپاهان به‌دست آمد نیز رد پای پررنگ بخت و اقبال قابل مشاهده بود. از همین رو، در طول هفته‌های گذشته شایعات زیادی در مورد احتمال برکناری هاشمیان وجود داشت، مخصوصا که برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا، سرمربیان خارجی موفق و پیشین پرسپولیس هم فعلا بیکار هستند. مدیریت باشگاه اما از فرصت فیفادی مهرماه صرف‌نظر کرد و ترجیح داد همچنان یکی، دو بازی دیگر به هاشمیان فرصت بدهد. حالا رسیده‌ایم به یکی از آخرین مجال‌های وحید؛ جایی که تیم او از ساعت 18:15امروز در خرم‌آباد باید به مصاف خیبر برود.
فاصله‌ها در جدول رده‌بندی به‌قدری کم است که اساسا حرف‌زدن در مورد بالا و پایین بودن تیم‌ها محلی از اعراب ندارد. یک لیگ بی‌کیفیت داریم که پس از 6هفته، هنوز امتیاز هیچ تیمی در آن دورقمی هم نشده! پرسپولیس و خیبر هم در این جدول، همسایگان نزدیکی هستند که 8 و 7امتیاز دارند. خیبر با مهدی رحمتی صاحب 2برد، یک مساوی و 3شکست شده و نتایج ضعیف‌تر این تیم در هفته‌های اخیر، انتقادهایی را به‌دنبال آورده است. تیم خرم‌آبادی 3بازی اخیرش را با نتیجه مشابه یک بر صفر به ملوان، سپاهان و فولاد باخته است. بنابراین آنها با بهترین فرم خود به مصاف پرسپولیس نمی‌روند. نکته ویژه این بازی می‌توانست شکسته‌شدن طلسم سرژ اوریه و حضور او در زمین باشد، اما مدافع راست سرشناس پرسپولیس با وجود صدور مجوز بازی‌اش، به صلاحدید کادرفنی از لیست بازی با خیبر خط خورد تا انتظارها برای تماشای او همچنان ادامه داشته باشد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید