معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: با همکاران و کارشناسان حوزه کسبوکار در حال تدوین طرح نجات صنایعدستی هستیم تا ساحتهای مختلف مخصوصا در حوزه اقتصاد را پوشش دهد.
به گزارش ایرنا، مریم جلالیدهکردی گفت: طرح نجات صنایعدستی مشتمل بر چند فصل برای تکمیل زنجیره ارزش است و با دستگاههای مختلف مکاتبات شروع شده و امیدواریم در راستای تحقق سند ملی صنایعدستی این طرح بتواند همگرایی همه دستگاهها را برای تحقق رشد ۸درصدی، افزایش اشتغال و صادرات پوشش دهد.
وی افزود: در این طرح کشورهای حاشیه خزر و خلیجفارس بهعنوان اهداف اصلی ما برای صادرات مطرح میشوند.
معاون صنایعدستی با بیان اینکه امسال سال سرمایهگذاری در تولید است، افزود: مصداقیترین تولید فرهنگی صنایعدستی است؛ چون هم هویت و اقتصاد و هم حوزه اجتماع و انسجام اجتماعی را در برمیگیرد. با همکارانم در سراسر کشور و کارشناسان حوزه کسبوکار در حال تدوین طرح نجات صنایعدستی هستیم تا بتواند ساحتهای مختلف مخصوصا در حوزه اقتصاد را پوشش دهد؛ چراکه صنایعدستی به قول مدیریتیها اقیانوس آبی کسبوکار است و برای آن مشتری مشتاق وجود دارد.
جلالی تأکید کرد: اجرایی شدن این طرح فقط به همگرایی که در هیأت دولت هست، بستگی دارد. تسهیلات بانکی را هم در شورایعالی اشتغال مطرح میکنیم و امیدواریم در آینده نزدیک عملیاتی شود.
وی درخصوص کیفیت محصولات صنایعدستی گفت: باید بازارسازی، بازارسنجی و در واقع مشتریسازی کنیم.
معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در پاسخ به این پرسش که طرح نجات صنایع دستی تا چه حد میتواند بین هنرمندان صنایعدستی تحول ایجاد کند، توضیح داد: ما هنرمند، صنعتگر و بازرگان داریم. این طرح درواقع برای رونق بازار صنایعدستی است. حمایت از هنرمندان کار دیگری است. ما در حوزه حفظ و احیای هنرهای اصیل باید برنامهریزی دیگری داشته باشیم.
جلالی افزود: طرح اقتصادی برای تضمین ۸درصد رشد است که متقبل شدیم و درواقع بیشتر در حوزه صنعت، کسبوکار و بازار صنایعدستی است.
دو شنبه 1 اردیبهشت 1404
کد مطلب :
253382
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/58qBZ
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved