• شنبه 23 فروردین 1404
  • السَّبْت 13 شوال 1446
  • 2025 Apr 12
یکشنبه 17 فروردین 1404
کد مطلب : 251954
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgX8m
+
-

فعال‌شدن ایستگاه‌های برداشت آب آشامیدنی در شهرهای مختلف

تلاش برای رفع تشنگی یزد

تخریب خط انتقال آب کوهرنگ یزد را دچار بحران‌کرد

گزارش
تلاش برای رفع تشنگی یزد

سمیه گلابگیریان ‌-روزنامه‌نگار

خطوط انتقال آب کوهرنگ به یزد در چند نقطه و 2 ایستگاه پمپاژ آب از 9فروردین امسال مورد تعرض قرار گرفت و تخریب شد. این چندمین بار طی سال‌های اخیر است که چنین اقداماتی در این مسیر انتقال آب رخ می‌دهد. در حال حاضر ایستگاه‌های 3 و 4 آب انتقالی به یزد به ‌شدت آسیب دیده و این آسیب‌دیدگی‌ها شامل سوختگی و تخریب اتاق‌های نگهبانی، تمام تاسیسات برقی و تابلوهای اصلی برق، تیرهای برق، آسیب الکتروموتور و دیزل ژنراتورهاست؛ به همین علت شرکت آب و فاضلاب یزد وضعیت آب آشامیدنی استان را قرمز اعلام کرد و از شهروندان خواست در مصرف آب حداکثر صرفه‌جویی را داشته باشند.  شهروندان یزد در این روزها به ناچار باید هر روز در صف ایستگا‌ه‌های برداشت آب‌ آشامیدنی بایستند و آب مورد نیاز خود را دریافت کنند‌.

شهروند: امیدوارم امام جمعه و استانداران 2 استان پیگیر این موضوع باشند. نخستین بار نیست که چنین اتفاقی می‌افتد و سال‌های قبل هم این مشکل را داشته‌ایم. مسئولان باید محکم‌تر از همیشه با عاملان تخریب برخورد کنند تا دیگر این اتفاق نیفتد و آب آشامیدنی مردم یزد با مشکل مواجه نشود.

شهروند: از مسئولان درخواست می‌کنم هرچه زودتر مشکل آب آشامیدنی را حل کنند. از این بی‌آبی خسته شده‌ایم. جمعیت زیادی باید صبح تا شب در صف‌های طولانی بایستند تا آب آشامیدنی بگیرند.

شهروند: اگر مسئولان جدی برخورد کنند هیچ‌کس جرأت نمی‌کند این کار را بکند. امسال سال خشکسالی است. همه وضعیت بارندگی را می‌دانیم. سال‌های قبل هم همین بود. فقط یک استان درگیر نیست و همه درگیر هستیم و این تعرض‌ها به بهانه خشکسالی و کم‌آبی،
 درست نیست.
شهروند: آب دریا را تا یزد و اصفهان آوردند. حالا باید ظرفیتش را بیشتر کنند که آب آشامیدنی مردم با یک تعرض به خط انتقال دچار چنین بحرانی نشود. در این روزها مسئولان صنایع، خودشان را به خواب زده‌اند. همه صنایع، آب‌بر هستند، اما برای مردم هیچ کاری نمی‌کنند.

شهروند: مردمی که این کار را کردند هم ‌ تحت فشار کم‌آبی هستند. به‌نظرم ‌ نه تقصیر مردم اصفهان است و نه مردم یزد. مشکل از مدیریت آب در کویر است که اگر انجام می‌شد جلوی بروز چنین بحران‌هایی را می‌گرفت.

شهروند: صنایع، کشاورزان و همه مردم حق دارند. همه آب می‌خواهند. برای این مسئله باید فکر اساسی کرد.

شهروند: این صف‌های طویل را ببینید. از امروز که روز کاری برای همه شروع می‌شود هم ترافیک شروع می‌شود و هم مصرف آب بالا می‌رود و مشکل چندبرابر خواهد شد.‌




 

این خبر را به اشتراک بگذارید