• سه شنبه 14 اسفند 1403
  • الثُّلاثَاء 4 رمضان 1446
  • 2025 Mar 04
سه شنبه 14 اسفند 1403
کد مطلب : 250537
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/48gwx
+
-

سرزمین‌های اشغالی، ناامن‌تر از همیشه

رسانه‌های عبری‎زبان دیروز (دوشنبه) از وقوع عملیات ضد‌صهیونیستی با استفاده از سلاح سرد در حیفا واقع در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند. در این عملیات که در یک مجتمع تجاری انجام شده یک صهیونیست کشته و 5 نفر زخمی شدند که حال 3تن از آنان وخیم گزارش شده است.
 گفته شده، مجری عملیات که به ضرب گلوله نظامیان صهیونیستی به شهادت رسیده یثرو شاهین20ساله از طایفه دروزیان و ساکن شهر شفاعمرو در شمال حیفا بوده است. این جوان تابعیت آلمانی هم داشته است.
حماس عملیات حمله با سلاح سرد در ایستگاه مرکزی اتوبوس شهر حیفا را پاسخی طبیعی به جنایات مداوم اشغالگران در غزه، کرانه باختری و قدس خوانده است. پس از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی در هفتم اکتبر سال 2023، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی و نیز اراضی اشغالی عملیات‌هایی را در پاسخ به جنایت‌های وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی، انجام داده‌اند.

واکنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی
یائیر گولان، رهبر حزب دمکرات‌ها در سرزمین‌های اشغالی: عملیات دوشنبه در حیفا ثابت کرد که دولت راستگرای اسرائیل شکست خورده است، زیرا بیشتر درگیر بقای سیاسی خود است تا مدیریت واقعی امور. شکست‌های متوالی این دولت، نیاز به تغییر فوری آن را بیش از پیش ضروری می‌سازد.
برخی از عملیات‌های ضدصهیونیستی در یک‌ماه گذشته عبارتند از:‌
27فوریه
  عملیات در کرکور
  زیرگرفتن با خودرو و حمله با سلاح سرد
  دست‌کم 10مجروح
14فوریه
  عملیات در قدس اشغالی
  حمله با سلاح سرد در قدس
  زخمی شدن یک صهیونیست
9فوریه
  عملیات در طوباس در کرانه باختری
  درگیری مسلحانه
  2نظامی صهیونیست کشته و 8زخمی
4فوریه:
  عملیات در جنین در شمال کرانه باختری
  درگیری مسلحانه
  2 نظامی کشته و دست‌کم 6زخمی

این خبر را به اشتراک بگذارید