قهوه، بهتر از چای
چای و قهوه 2رقیب قدیمی در زمینه کسب محبوبیت بیشتر میان طرفداران خود هستند؛ غالبا قهوه سیاه یا قهوه تلخ و طبیعی بهدلیل طعم غنی و فواید تغذیهای انتخاب محبوبتری است. اما تنها دلیل برتریدادن قهوه بر چای، ذائقه آن است یا دلایل دیگری هم میتواند وجود داشته باشد؟ در اینجا به 7دلیل قانعکننده دیگر اشاره میکنیم که نشان میدهد شاید انتخاب بهتر درنهایت قهوه سیاه باشد.
سطوح بالاتر کافئین
درحالیکه یک فنجان قهوه سیاه معمولی حاوی حدود 95میلیگرم کافئین است، یک فنجان چای سیاه حاوی 26 تا 48 میلیگرم کافئین است؛ به همین دلیل است که قهوه یک نوشیدنی ویژه برای کسانی است که بهدنبال بهبود هوشیاری و تمرکز هستند؛ بهخصوص در ساعات صبح یا در زمان سپریکردن ساعات طولانی در محل کار.
بدون کالری
اگرچه چای نیز کالری کمی دارد، اما بسیاری از افرادی که چای مینوشند تمایل به اضافهکردن شکر، شیر یا عسل دارند، یا چای را با قند مصرف میکنند که میتواند بهسرعت آن را به یک نوشیدنی پرکالری تبدیل کند. دوستداران چای میتوانند از دمکرده آن لذت ببرند و همچنان از مزایای متابولیک آن بهرهمند شوند.
سرشار از آنتیاکسیدان
قهوه سیاه حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند اسید کلروژنیک است که میتواند التهاب را کاهش دهد و از بدن در برابر بیماریهای مزمن مانند دیابت و بیماریهای قلبی-عروقی محافظت کند. با وجود اینکه چای سرشار از آنتیاکسیدان است، پلیفنولهای قهوه کاملا متنوع هستند و درنتیجه محافظت گستردهتری برای سلامت عمومی ارائه میدهند.
چهار شنبه 19 دی 1403
کد مطلب :
245624
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/NxllK
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved